FETÖ'cüden flaş iddia: "Beni Özdağ koruyordu"

FETÖ'cüden flaş iddia: "Beni Özdağ koruyordu"

15 Temmuz'da polis araçları için telsizden 'vur emri' verdiğini ve FETÖ ile bağlantısı olduğunu kabul eden Karacan, ifadesinde "Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ tarafından korunduğunu" iddia ettiği ortaya çıktı.

FETÖ sanığı Karacan, tanınmamak için de saç ve sakal uzattığını, kendisini reklamcı, emlakçı, uçuş eğitmeni, doktora öğrencisi gibi farklı mesleklerden biri gibi tanıttığını kaydetti. Kendisini görmek isteyen ailesini yakalanabileceği endişesi ile ikna ettiğini belirten Karacan, onlara ayrıca FETÖ mensubu olmadığını söylediğini anlattı. Karacan, ailesine kendisini MHP'den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ tarafından korunduğunu söylediğini de aktardı.

 

FETÖ'nün darbe girişiminden 13 ay sonra Antalya'da yakalanan sanık Özcan Karacan'ın emniyetteki ifadesinde hakkındaki asılsız iftiralara tepki gösteren Ümit Özdağ, suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Özdağ basına yansıyan sanık ifadesinin ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamda "Ö.Karacan adlı fetöcü katil ergenekonda nasıl iftira ettiler ise öyle iftirada bulunmuş. Suç duyurusu yapacağım. Sormazmı polis nasıl yaptı diye" dedi.

İşte Özdağ'ın o paylaşımı:

ozdagkoruma.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum