FETÖ'cüler Gülen'in sağ olduğunu böyle kanıtlamaya çalıştılar! Kuşku uyandırıcı detaylar 

FETÖ'cüler Gülen'in sağ olduğunu böyle kanıtlamaya çalıştılar! Kuşku uyandırıcı detaylar 

FETÖ'cüler, FETÖ lideri terörist Fetullah Gülen'in sağ olduğunu kanıtlamak için art arda videolar paylaşmaya başladı.

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in Pensilvanya’daki çiftliğinde bulunan malikanesinde Türk istihbaratı tarafından zehirlendiği iddiası büyük yankı uyandırdı.

Gülen'in zehirlenmesinin ardından FETÖ liderinin yakın koruması Cevdet Türkyolu'nun da intihar ettiği öne sürüldü.

FETÖ'cülerden dün akşam iddiaları yalanlamak amacıyla peş peşe açıklamalar gelirken, Türkyolu da ilk kez bir video yayınlayarak sağ olduğunu belirtti. Türkyolu ayrıca Gülen'in de sağlığının yerinde olduğunu ve zehirlenmediğini öne sürdü.

Ancak gün boyunca Gülen'in herhangi bir görüntüsünün yayımlanmaması bu konuda tartışmalara neden oldu.

 

O GÖRÜNTÜLER GERÇEKTEN YENİ Mİ?

 

İlerleyen saatlerde ise örgüt mensuplarının yaşadığı paniğin önüne geçilebilmesi amacıyla Gülen'in "yeni olduğu" belirtilen görüntüleri "Herkul" adlı FETÖ internet sayfasında yayımlandı.

 

gdfgdgd.jpg

 

Ancak yayımlanan bu görüntülere çeşitli itirazlar yükseldi. Gülen'in güncel olduğu öne sürülen görüntülerinin arşivden alınarak montajlandığı ve bu şekilde servis edildiği iddia edildi.

FETÖ liderinin elinde serinlemek amacıyla pervane bulundurması ve yanında soğuk su bardağı yer alması, kasım ayında hava şartları göz önüne alındığında inandırıcı bulunmadı.

 

Avukat Burak Bekiroğlu sosyal medya üzerinden görüntülere ilişkin görüşlerini paylaşırken şu ifadeleri kullandı;

 

"Bunlar gerçekten bitmiş. Youtube ‘a gece 03:02'de (ABD saatine göre akşam 20:00’da) 4 dakika 21 saniye bir görüntü kaydı. Ne zaman çekildiği belli değil, kesilmiş, kısaltılmış. Kaldı ki bu görüntülerde bile oynanmış, zor konuşuyor. Fetulah'ın yayınlanan görüntüsünde elinde pervane var. Ama hava orada şimdi akşam 12 derece.

 

asasa-010.jpg

 

4 dakika 21 saniye görüntüleri kesip biçip yayınlıyorlar. Çünkü tüm görüntüleri yayınlasalar geçmiş konuşma olduğu görüşecek. Ayrıca görüntülerdeki bir kişinin 6 ay önce öldüğü söyleniyor. Fetulah'ın sağlığı yerindeyse neden sabah saat 05:00’e kadar bunu ispat etmeye çalıştınız? Neden canlı yayın yapamadınız?

Neden eski görüntü olduğu anlaşılmasın diye kesip biçip 4 dakika 21 saniye yayınladınız? Neden Kasım ayının ortasında serinlemek için elinde pervane var?"

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.