FETÖ'cüler kudurdu

FETÖ'cüler kudurdu

FETÖ terör örgütü mensupları, 24 Haziran seçimlerinin ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. İşte seçimden istediğini alamayan FETÖ’cülerin o paylaşımları;

24 Haziran seçimlerinin sonucu FETÖ’cüleri memnun etmedi. FETÖ’nün medya yapılanmasının önde gelen isimleri, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kişisel hesaplarından paylaşımlar yaptı.

Oy oranlarının netleşmesinin ardından firari FETÖ’cü isimlerden de dikkat çeken mesajlar geldi. FETÖ’nün firari ismi Tuncay Opçin Twitter’dan, “Emre Uslu haklı çıktı. Hiç bir diktatör seçimle gitmedi. Ancak seçim adına da böylesi bir kepazelik yaşanmadı. MHP miting düzenleyemedi. Düzenlemedi değil, düzenleyemedi. Buna rağmen yüzde 11” ifadelerini paylaştı.

Bir dönem FETÖ’nün yayın organlarında çalışan Kamil Maman ise daha çarpıcı kelimeler kullandı. Maman, Twitter’dan, “Şu cümleye bitiyorum: ‘Halkın iradesine saygı duymak gerek’ Neden saygı duyayım kardeşim. Kendine muhalif herkesi tutuklayan, yolsuzluğa batmış, yalancı, hırsız ve yargılanmamak için yasaları değiştiren bir diktatörün hileyle ve adaletsiz şekilde seçilmesine neden saygı duyayım?” diye yazması dikkat çekti.

Bugün gazetesi gibi Gülenci medyada görev yapan ve hakkında FETÖ suçlamasıyla yakalama kararı bulunan Yavuz Baydar ise “Sebebi ve yöntemi ne olursa olsun, Türkiye’de rejimin karakteri bu geceden itibaren değişmiştir. Bir yeni dönem başlıyor. Büyük resmi görmeyenin bu olağanüstü zor dönemi anlaması imkansız” diye yazdı.

Adem Yavuz Arslan da Twitter adresinden seçim sonuçlarına ilişkin, “Darbe açıklaması yandaş gazeteciye #Facetime'dan, 'Adam Kazandı' açıklaması yanaşık televizyoncuya #Whatsapp'tan. Sonuçta bütün yollar #Yenikapı'ya çıkıyor...” dedi.

FETÖ firarisi Ergun Babahan da “Gece yarısı asker devreye girdi ve bütün partiler hizaya geldi bence” ifadelerini paylaştı.

İŞTE FETÖ’CÜLERİN O PAYLAŞIMLARI:

feto1-006.jpgfeto2-005.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.