FETÖ’cüleri Gülen’in rüyaları kurtaracakmış!

FETÖ’cüleri Gülen’in rüyaları kurtaracakmış!

FETÖ’nün saçmalıklarına bir yenisi daha eklendi. "Danıştay abisi" Galip Tuncay Tutar'ın, örgüt üyesi yargı mensuplarını Gülen'in rüyalarıyla motive etmeye çalıştığı iddia ediliyor. İşte haberin detayları;

FETÖ’nün saçmalıklarına hergün bir yenisi daha ekleniyor. FETÖ terör örgütünün Danıştay’dan sorumlu üyesi Galip Tuncay Tutar'ın örgüt üyesi yargı mensuplarını elebaşı Fetullah Gülen'in rüyasıyla motive etmeye çalıştığı iddia edildi.

Yargıtay 9. Ceza Dairesinde örgüt üyeliğinden yargılanan Galip Tuncay Tutar'ın yargılandığı dava dosyasına giren tanıkların ifadeleri hayrete düşürdü.

Daha önce örgütün farklı birimlerinde görülen rüya motivasyonu’ nun yargı ayağında da kullanıldığı ortaya çıktı. 17-25 Aralık soruşturmasından sonra Amerika’ya giden Tutar, Fetullah Gülen ile görüşerek, çeşitli hediyeler aldı. Türkiye’ye döndükten sonra da yargıdaki örgüt mensuplarına, FETÖ elebaşı Gülen'in rüyasını anlattı.

Örgütün yargı mensuplarının motivasyonları artırmak için elebaşı Gülen’in rüyasını anlatan Galip Tuncay Tutar, Gülen'in rüyasında, kolunun birinin kesildiğini, kesilen kolunun emniyet güçlerini ve yargıyı temsil ettiğini ancak sağlam kolunun kesilemeyeceğini, bu nedenle yargı içerisindeki yapının dimdik ayakta duracağını söylediği ortaya çıktı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.