FETÖ’den itirafçılara şok fetva! Artık onlar…

FETÖ’den itirafçılara şok fetva! Artık onlar…

Amerika Birleşik Devleti’nin Pennsylvania Eyaletinde rahat bir hayat süren FETÖ lideri Gülen, Türkiye’de gözaltına alınan ve itirafçı olan örgüt elemanları hakkında şok ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntıları;

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen, güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonlarda yakalanan ve tutuklanan örgüt elemanlarını itirafçı olmamaları için uyardı. İtirafçı olanları ise örgüt elemanlarının dini duygularını kullanarak tehdit etti.

15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ, soruşturmalar ve itiraflar neticesinde çözülmeye devam ediyor. FETÖ elebaşı Gülen ise bu durumdan rahatsız oldu ve itirafçıları kafir ilan etti. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1 numaralı sanığı FETÖ lideri Gülen, itirafçı olan örgüt üyelerini kafir ilan etti.

15 Temmuz darbe girişiminin başarısız olmasının ardından çözülme sürecine giren terör örgütü üyelerini FETÖ elebaşı Gülen tehdit etti.

FETÖ elebaşı yayınlanan videosunda, “Bazıları işin içinden sıyrılmak için  arkadaşları alyehinde olmayacak şeyler konuştular. Hücre dediler, sopa dediler, ilaç içirme dediler bu mevzuda tercihini yanlış yapanlar oldu. Tercih edilmesi gereken hücreydi. Belki ilaçtı, belki dayaktı, ağzın burnun kırılmasıydı. Bunlar sana sevap kazandırırdı. Başkasının hakkında konuştuysa kafir oldu. 5 vakit namaza 5 de ilave etse 10 vakit namaz kılsa yine kafir yine kafir yine kafirdir'' ifadelerini kullandı.

İşte FETÖ elebaşının o skandal açıklamaları;

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum