FETÖ'nün adamları, cezaevindeki üyelerin eşlerine göz koymaya başladı!

FETÖ'nün adamları, cezaevindeki üyelerin eşlerine göz koymaya başladı!

Nedim Şener, sosyal medya hesabından FETÖ'cülerle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Şener, cezaevindeki FETÖ'cülere ya da KHK'lı FETÖ'cülere yardım ve destek adı altında yapılan rezil işlere örnek verdi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, sosyal medya hesabından FETÖ'cülerle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

 

''FETÖ'CÜLER GÜÇ SAVAŞINDA BİRBİRİNİ YİYOR''

 

Şener, bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı paylaşımları alıntılayarak cezaevindeki FETÖ'cülere ya da KHK'lı FETÖ'cülere yardım ve destek adı altında yapılan rezil işlere örnek verdi.

 

Şener, paylaşımına şu notu düştü:

 

''FETÖ’de öyle bir çürüme var ki; duyduklarına kulaklarını kapatsalar da, gördüklerine gözlerini kapatsalar da, patlayan lağım kokusu her yeri sardığı için rahatsız oluyorlar. ABD ve Avrupa’ya kaçan FETÖ’cüler de güç savaşında birbirini yiyor… Allah büyük bu aziz millete yaptıkları ihanetin bedelini ödeyecekler''


YALNIZ KALAN KADINLAR HEDEF HALİNE GELİYOR!


Şener'in paylaşımında verilen örneklerde FETÖ'nün adamlarının yardım adı altında cezaevine giren üyelerin eşlerine göz koyduğuna dikkat çekildi. Paylaşımda eşi cezeavinde olan yalnız kalmış kadınların bazı kişiler tarafından kandırılarak ağlarına düşürüldüğü ve kadınların liste yapıldığı anlatılıyor.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.