FETÖ'nün g.tü açıkta kalmış! Allah buna soruyormuş

FETÖ'nün g.tü açıkta kalmış! Allah buna soruyormuş

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Allah'la konuştuğunu ve Allah'ın kendisine 'affedip affetmeyeceğini' sorduğunu iddia ediyor.

15 Temmuz 2016'da Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde kendilerini Yurtta Sulh Konseyi olarak tanımlayan bir grup asker darbe girişiminde bulunmuş ancak başarılı olamamıştı.

Türkiye'de hemen hemen tüm kurumlarda yuvalanan örgüt mensupları ve yurt dışından aldığı destekle 15 Temmuz 2016'da alçakça bir darbe girişimine girişen ve 251 vatandaşımızın şehit olmasına neden olan bu darbe girişiminin ardında ABD'de yaşayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen çıkmıştı.

Darbe girişimini yalanlayan ve her fırsatta yurt dışından yaptığı sohbetlerde bu iddiaları yalanlayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen yine skandal bir video yayınladı.

Sosyal medyada dolaşan videoda Gülen, Allah'la konuştuğunu ve Allah'ın kendisine 'affedip affetmeyeceğini' sorduğunu iddia ediyor.

 

Gülen video da şunları söylüyor:

 

'Ben ahirette bunların çekeceği şeyleri düşünüyor acıyorum. Gözümün önünden geçiyor böyle acındıracak şekilde gözümün içine bakıyorlar. Ben de Allah'a bakıyorum ve siz bilirsiniz diyorum. Çünkü yedikleri hak ve karıştıktıkları halt benim affedeceğim şeyler değil. Dünyada en müthiş gavurlar bile bunu yapmamıştır.'

 

İşte o video:

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.