FETÖ'nün hedefinde Bahçeli mi var?

FETÖ'nün hedefinde Bahçeli mi var?

MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye FETÖ'ye yakın sosyal medya hesaplarından "suikast" olabileceği iması.

15 Temmuz FETÖ’cü kanlı darbe girişiminin ardından AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek veren MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye FETÖ’ye yakın sosyal medya hesaplarından “suikast” olabileceği iması yapıldı.

FETÖ, İŞİD ve PKK terör örgütlerinin ülkemizde gerçekleştirdiği terörist eylemlerin ardı arkası kesilmiyor. Beşiktaş, Kayseri patlamalarının ardından Rus Büyükelçisi’ne yönelik suikastin yankıları henüz dinmeden, Yılbaşı gecesi gerçekleşen Ortaköy Reina katliamı ile terör örgütleri Türkiye’deki sosyal barışı hedef alarak, devletin huzuru ve güvenliği sağlayamadığı imajını vermeye çalışıyor.

Arka arkaya gerçekleşen bu terör eylemlerinin Türkiye’deki siyasi liderlere de yönelerek toplumsal barışı dinamitleyerek daha da hız kazanmasından korkulurken, özellikle FETÖ’ye yakın sosyal medya hesaplarından MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik “suikast” ihtimalleri dillendiriliyor.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi için en kilit siyasi aktör olan Devlet Bahçeli’ye yönelik olarak FETÖ’cü merkezlere yakın hesaplardan MHP Liderine suikast yapılıp, suçun alevilere ve FETÖ’ye yıkılacağı ifade edilerek, muhtemel bir suikast girişimine şimdiden kılıf mı hazırlanıyor sorularını sorduruyor.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.