FETÖ'nün varisi Yusuf Kaplan mı?

FETÖ'nün varisi Yusuf Kaplan mı?

Diyanet'e yakın bir haber sitesinde 'Fetullah haininin hayranı Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, o gün haini tanıyamamışken bu gün cahil haliyle ehlisünnet havariliğine soyunup yüzsüzce Diyanet'i cemaatlere sahip çıkmaya çağırdı” denilerek, Yusuf Kaplan Fet

İslamcı Yazar Yusuf Kaplan hakkında Diyanet’e yakın bir haber sitesinde şok iddia ve ithamlarda bulunuldu. Kaplan’ın zamanında Fetullah Gülen’e övgüler düzmesiyle ve el etek öpmesiyle meşhur olduğu söylenerek, “İslamcı fırdöndü filozofumuz bugün aleyhinde atıp uttuğu Fethullah Gülen’i o günlerde 17 Aralık operasyonu gelmese büyük ihtimalle mehdi ilan edeceğini” yazıldı.



“FETÖ’NÜN VARİSİ YUSUF KAPLAN”


Diyanet’e yakın dinihaberler.com internet sitesinde Yusuf Kaplan ile ilgili şu şok iddialarda bulunuldu: “Kur’an’ın hilafına Allah’ın görüleceğini, Allah’ı kadın suretinde ve kadının namahrem organlarında tecelli ettiğini, yazdığı eseri peygambere öptürüp Kur’an’ın dengi gören, abdest suyunu müritlerine içiren, Ruh hakkında ulu orta bilgiler veren, arşı alada gezinip, uçan kaçan İmamı Rabbani ehlisünnetin kalesi ise ve bunları Yusuf Kaplan canı pahasına savunuyorsa kimsenin şüphesi olmasın Fetullah Gülen’in fitne tahtının varisi, Yusuf Kaplan’dır.”



CİA VE MOSSAD SUÇLAMASI


“Kol kanat germenin ötesinde Diyanet dururken bu yıkıcı cemaatleri ehli sünnetin kalesi gösterip arka planda Diyanet'i aşağılıyor Yusuf Kaplan” denilen yazıda,   Yusuf Kaplan’ın savunduğu cemaat ve tarikatlerin CIA ve MOSSAD’ın beslemesi olduğu ifade edildi.


İşte dinihaberher.com’da İslamcı yazar Yusuf Kaplan ile ilgili şok iddia ve ithamların bulunduğu o yazı:


“FETÖ’nün suçüstü olmasından sonra birileri, FETÖ’nün bıraktığı boşluğu doldurmak için kullanılma sırasını bekleyen FETÖvari cemaatlerin avukatlığına soyunmaya başladı.


Bu FETÖ avukatları, 17 Aralık’ta saflar netleşip iktidarın galip geleceği güne kadar tavırlarını Fetullah’tan yana koymaktan geri durmadı.

Ne zaman ki maçı iktidarın alacağını gördüler son anda hızlı bir dönüş yapıp FETÖ düşmanı kesiliverdiler.

Zamanın Fetullah hayranları bu günlerde yaman bir iktidar savunucusu olup çıktı. 

Bu zevatın önde gelen isimlerinden biri Yusuf Kaplan.

Zamanında Fetullah Gülen’e övgüler düzmesiyle meşhur Yusuf Kaplan’ı el etek öpmesiyle tanımayan yoktur.

İslamcı fırdöndü filozofumuz bu gün aleyhinde atıp tuttuğu Fetullah Gülen’i o günlerde 17 Aralık operasyonu gündeme gelmese büyük ihtimal mehdi ilan edecekti. 


O günlerde sahtekar Fetullah hakkında öngörüleri boşa çıkan Yusuf Kaplan, aynı cahilliğiyle bu gün Diyanet’e akıl vermekten ve Müslümanlara yol göstermekten geri durmuyor.

Yusuf Kaplan’a göre hadislere, mezheplere, Hz. Peygamber’in konumuna dolayısıyla cemaatlere ve tasavvufa saldırılıyormuş.

 
Haşa Allah dinini savunmaktan mahrum kalmış, memleketin İmam Hatip, İlahiyat ve Diyanet camiası susmuş da ortalık boş kalmışçasına elma ile armutu ayırdetmekten aciz Yusuf Kaplan bir anda İslam havarisi kesiliverdi.

Diyanet’in en muzdarip olduğu konu inhirafçı cemaatlerin milleti saptırıp birbirine düşürmesi iken Yusuf Kaplan daha önce olduğu gibi “Dikkat! Terör Süreci’nden sonra Fitne Süreci geliyor” başlıklı köşe yazısında Diyanet’i bu ne idüğü ve yuları kimin elinde olduğu belli olmayan cemaatlere kol kanat germeye çağırdı.

Kol kanat germenin ötesinde Diyanet dururken bu yıkıcı cemaatleri ehli sünnetin kalesi gösterip arka planda Diyanet'i aşağılıyor Yusuf Kaplan. 

Bu güne kadar Kur’an ve Sünnete uygun yaşam tarzıyla tanınan cemaat ve grupların yanında görmediğimiz Yusuf Kaplan’a göre CIA ve MOSSAD’ın beslemesi ne idüğü belirsiz cemaatler, ehlisünnet nasıl bir şeyse artık ehlisünnetin kaleleri imiş.

Acaba Kaplan şu İslam’ın kaleleri olan cemaatleri bir açıklasa da kimi destekleyeceğimizi biz de öğrenebilsek. 

Mesela Kur’an meali dahi okumayan hurafelere bulanmış, Cuma namazını kendi mescidi dırarlarında kılan Süleymancılar mı ehlisünnetin kalesi oluyor?

Ahmet Davutoğlu’nu gökte gayb aleminde başbakan atadıklarını söyleyip Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bırak git diyerek Fetullah’ın destek verdiği Hillary Clinton’u neredeyse Müslüman ilan edecek kadar sapkın görüşleri olan Fatih Nurullah’ın liderliğindeki Uşşakiler mi ehli sünnetin kalesi?

Her ağzını açtığında salya sümük Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saldıran Rus ajanı lakaplı, PKK imamının vakfı mı ehlisünnetin kalesi?

Yoksa İmamı Rabbani’nin yalanlarının peşine takılıp kendileri lüks araba ve evlerde günlerini gün ederken millete bir hırka bir zeytin tavsiye eden 28 Şubat’ın meşhur evliyalar serisi filmleriyle Müslümanları etkisizleştirenler mi ehlisünnet?

Mehdi ve Hz. İsa beklentisi içinde kendilerini ümmetin abileri görüp risalei nurdan başka kitap okumaya gerek yok deyip tüm kaynakları elinin tersiyle iten nurcular mı ehlisünnetin kalesi?

Sahabeye sidik ve kan içirip Peygamberimizi üstadım Mahmut Ustaosmanoğlu suretinde gördüm diyen, geleneksel fıkha saplanıp hüküm çıkarmada olayın illetini tespit etmekten aciz satrancı haram addeden uydurma hadislerin müdafii Cübbeli cemaati mi ehlisünnetin kalesi?

Ehli Sünnetin kalesi Yusuf Kaplan’a göre bu cemaatler ise yazık bu dine de Müslümanlara da…

Yusuf Kaplan alsın bu ehlisünnetin kalesi cemaatleri götürsün Avrupa’ya, Amerika’ya, İsrail’e, Rusya’ya anlattırsın bakalım bunlara İslam’ı dünyada kaç gayri müslim bunlara bakıp Müslüman olur?

Bundan sonra İslam İşbirliği Teşkilatı, İslam Konferansları ve uluslararası Fıkıh toplantılarına İlahiyatçılarla Diyanet’i değil Yusuf Kaplan isim verse de şu ehlisünnetin kalelerini göndersek…

Bakalım yüksek ilimleri ile Türkiye’yi ne kadar temsil edebilecekler. Veya bunları kim muhatap alacak?

Yusuf Kaplan cemaatleri savunmakla yetinmemiş İmamı Rabbani’yi de savunmaya kalkışmış. Ses getirsin diye de yanına kimsenin gündeminde olmayan Gazali, Razi, İbni Arabi ve Buhari’yi de katmış.

İslam cahili Yusuf Kaplan İmamı Rabbani’nin yanına kimsenin gündeminde olmayan isimleri katıyor ki fitne ateşi daha bir büyüsün. 

Kur’an’ın hilafına Allah’ın görüleceğini, Allah’ı kadın suretinde ve kadının namahrem organlarında tecelli ettiğini, yazdığı eseri peygambere öptürüp Kur’an’ın dengi gören, abdest suyunu müritlerine içiren, Ruh hakkında ulu orta bilgiler veren, arşı alada gezinip, uçan kaçan İmamı Rabbani ehlisünnetin kalesi ise ve bunları Yusuf Kaplan canı pahasına savunuyorsa kimsenin şüphesi olmasın Fetullah Gülen’in fitne tahtının varisi, Yusuf Kaplan’dır.

Dün haçlıların maşası Fetullah Gülen’in yanında duran Yusuf Kaplan’ı, bu gün de haçlıların ümmeti bölmek için içimize fitne tohumu olarak koyup büyüttüğü, Kur’an’dan uzak hurafe Müslümanı yetiştiren cemaatlerin yanında görmek nedense bizi şaşırtmadı.”


siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum