FETÖ’ye övgüler yağdıran HDP’li vekile Nedim Şener’den sert tepki

FETÖ’ye övgüler yağdıran HDP’li vekile Nedim Şener’den sert tepki

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu FETÖ’ye övgülere dizerek,skandal açıklamalar yaptı.Gergerlioğlu’na cevap ise gazeteci Nedim Şener’den geldi.

HDP’nin Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu terör örgütüne övgüler dizdi.

FETÖ'nün ahlaklı güzel insanlar yetiştirdiğini iddia ederek, terör örgütüne methiyeler düzen Gergerlioğlu’na Nedim Şener’den sert tepki geldi.

Gergerlioğlu FETÖ hakkında ''Mazlum bir çok insan ayaklar altında kaldı. Dağılmış bir tespih tanesi gibi insanlar dünyanın dört bir yanına dağıldı. Çok ahlaklı iyi insanlar yetişti oradan'' şeklinde skandal ifadeler kullandı.

 

sener-1.JPG

 

HDP'li vekile Nedim Şener'den sert tepki geldi.

Şener sosyal medya hesabından Gergerlioğlu'na şu ifadelerle yüklendi;

'HDP milletvekili FETÖ’nün ‘iyi, ahlaklı insanlar yetiştirdiğini’ söylerken tek kusuru ‘güce odaklanmak’ olarak masal anlatıyor. CHP liderini kasetle indiren FETÖ’cülerde çocuk ve hayvan porno CD’leri ile kumpas, iftira, yalan ve fitne yaşam biçimdir. Kod adı kullanmak FETÖ’de, kamu malına çökmek FETÖ’de, kumpas FETÖ’de, cinayet FETÖ’de, yalan, iftira FETÖ’de, namazı ima, abdesti paçadaki toz ile teyemmüm FETÖ’de, ajanlıkta FETÖ’de.HDP’li ‘iyi ahlaklı gençler yetiştirdi’ diyor. UTAN! Senin deyiminle, ‘iyi ahlaklı gençler’ yetiştiren FETÖ’, tek kusur olarak gördüğün ‘gücü ele geçirme’ adınıa 15 Temmuz gecesi görev yaptığın TBMM’yi bomlayalayıp, darbeye kalkıştı. 251 insanımızı katledip, 2.193 kişiyi yaraladı.

 

sener-2.JPG

 

UTAN UTAN.' PKK'YA BİLE AĞZINI AÇAMAYAN..

 

'Tarihin en alçak terör örgütü PKK’ya bile ağzını açamayan, bebek, kadın, çocuk cinayetlerine sessiz kalan ama ağzından ‘hukuk, demokrasi’ lafı eksik olmayan bir HDP milletvekilinden, FETÖ’cülere ‘iyi ahlaklı’ dediği için utanmasını bekliyorum, boşuna'

 

 

sener-3.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.