FETÖ'yü savunan PKK destekçisine Kılıçdaroğlu'ndan destek!

FETÖ'yü savunan PKK destekçisine Kılıçdaroğlu'ndan destek!

FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun yalanları ortaya çıkınca Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek mesajı gecikmedi.

Terör örgütü PKK'dan sonra bir başka terör örgütü FETÖ'nün de sesi soluğu olan Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun yalanları ortaya çıkınca büyük tepki çekti.

Gergerlioğlu'nun FETÖ'cülerin çıplak arandığı iddialarına soruşturma açılınca Kemal Kılıçdaroğlu destek mesajı verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na FETÖ iftirası ‘çıplak arama’ yalanlarını dile getirmesi dolayısıyla telefon ile aradı.

Telefon görüşmesini Gergerlioğlu twitter hesabından duyurdu.

Gergerlioğlu "Telefonla arayarak çıplak arama konusunda vermiş olduğumuz mücadeleye destek veren ve grup konuşmasında konuyu net bir dille kınadığını ifade eden CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na çok teşekkür ederim Kamu vicdanı çıplak arama işkencesini yenecek, bu taciz örtülemez." dedi.

 

k.JPG

 

NE OLMUŞTU?

 

Uşak polisi 3 ay önce üniversite de FETÖ yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. 30 üniversite öğrencisi kadın gözaltına alındı. İşlemlerin ardından adliyeye gönderilen kadınlardan 5’i tutuklandı. Bu operasyonun ardından FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Uşak Emniyet Müdürlüğü'nde 30'a yakın kadına 'çıplak arama' şeklinde işkence yapıldığını söylemişti.

Öte yandan Uşak Valiliğinin sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, Gergerlioğu'nun iddialarının yalan olduğu, ilgili milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunulacağı bildirilmişti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum