Fetullah Gülen koronavirüsten öldü mü? AK Partili vekil gündeme getirdi

Fetullah Gülen koronavirüsten öldü mü? AK Partili vekil gündeme getirdi

FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen uzun süre kamera karşısına geçmemesi koronavirüs salgınında olmasıyla "öldü mü" sorularını akıllara getirdi. Gülen en son 14 Mart'ta koronavirüs mesajı yayınlamıştı. AK Parti eski milletvekili Aydın Ünal açıkladı.

Dünyayı esir alan koronavirüs (Covid-19) salgını son dönemde Avrupa'yı kasıp kavuruyor.

İTALYA VE İSPANYA'DA SALGIN ARTTI

Özellikle İtalya ve İspanya'da çok etkili olan salgının önü kesilemezken bu ülkelerden her gün yüzlerce can kaybı haberi gelmeye devam ediyor.

65 YAŞ ÜZERİNE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELDİ

Bilim insanları virüsten dolayı hayatını kaybedenlerin büyük oranını 65 yaş üzeri kişilerin oluşturduğuna dikkat çekerken Türkiye’de de dün 65 yaş üzeri vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirildi.

 

fetos.jpg

 

FETÖ LİDERİ NEDEN KAMERA KARŞISINA GEÇMİYOR

Diğer yandan, salgın tüm dünyada yayılmaya devam ederken, terör örgütü FETÖ'nün ABD'de yaşayan elebaşı Fetullah Gülen'den koronavirüs hakkında bir mesaj geldi.

14 Mart 2020 tarihinde, alçak teröriste ait internet sitesinde "Fethullah Gülen Hocaefendinin Koronavirüsü salgını mesajı" adı altında bir açıklama paylaşıldı.

KORONAVİRÜS MESAJI YAYINLAMIŞTI

Gülen mesajda, "Dünyanın hemen her tarafına yayılmış ve şimdiye kadar binlerce insanın vefatına sebep olan Korona virüs salgınında hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı ve hasta olanlara acil şifalar dilerim. Salgını kontrol altına almaya çalışan toplum sağlığını koruma yetkililerinin ilmi veriler ve daha önce edinilmiş tecrübeler ışığında etkili tedbirler alacağına itimadım tamdır." ifadelerini kullandı.

 

aciklama-005.jpg

 

ÖLDÜ MÜ? İDDİALARI ORTAYA ÇIKTI

Salgın ABD'de de hızla yayılırken, FETÖ liderinin bir hafta önce yapılan bu açıklamadan sonra sessizliğe gömülmesi çeşitli spekülasyonları da beraberinde getirdi.

AK PARTİLİ ESKİ VEKİL GÜNDEME GETİRDİ

AK Parti eski milletvekili Aydın Ünal, sosyal medyada bir mesaj paylaşarak Gülen'in sağ olup olmadığını sorguladı.

Ünal, "Fetullah Gülen son yayınlanan videosunda zombi gibiydi. En son 1 hafta önce yazılı açıklaması yayınlanmış. Öldü???" diye sordu.

 

ak-parti-030.jpg

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.