Fetullah Gülen öldü: FETÖ’de büyük panik!

Fetullah Gülen öldü: FETÖ’de büyük panik!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün elebaşı Fetullah Gülen kaldırıldığı hastanede öldü.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ele geçirmek için yapılan 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin planlayıcısı ve bir numaralı ismi Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) lideri Fetullah Gülen’in organ ve solunum yetmezliğinden öldüğü ifade ediliyor.

SİSİ DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail kaynaklı ağır hasta olduğu veya öldüğü haberlerinin sosyal medyada dolaştırıldığı günlerde FETÖ elebaşı Gülen’in ağır hasta olarak Pensilvanya Üniversitesi’ne kaldırıldığı haberini ilk olarak SİSİ olarak bilinen Seyhan Soylu duyurmuştu.

FETULLAH GÜLEN ÖLDÜ, ÖRGÜT GİZLİYOR

Siyasetcafe.com olarak edindiğimiz bilgiye göre organ ve solunum yetmezliğinden hastaneye kaldırılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğü belirtiliyor. Gülen’in bu süreç zarfında hangi gün öldüğü konusunda henüz bir bilgi bulunmazken, Gülen’in ölümünün örgüt içerisinde büyük bir çözülme ve paniğe yol açmamak için büyük bir sır içinde gizlediği ifade ediliyor.

FETÖ EN AZ ÜÇE BÖLÜNECEK

Fetullah Gülen’in ölümüyle birlikte FETÖ’nün üst düzey yöneticileri arasına bir liderlik yarışının da başladığı konuşuluyor. FETÖ’nün yeni liderliği konusunda henüz bir anlaşma sağlanamadığı ve büyük bir kavga yaşandığı da gelen bilgiler arasında.

Yaşanan liderlik kavgası sonucunda Nurcuların lideri Said Nursi’nin ölümünden sonra Okuyucular, Yazıcılar ve Yeni Asyacılar şeklinde bölündüğü gibi FETÖ’nün de Londra, Berlin ve ABD-İsrail interlandında en az üç gruba bölünebileceği ifade ediliyor.

Şimdilik büyük bir sır olarak gizlenen Fetullah Gülen’in ölümünün yaşanan gizli liderlik kavgası içerinde daha fazla saklanamayacağı ve birkaç gün içerisinde öldüğü gerçeğinin tam anlamıyla ortaya çıkacağı yine gelen bilgiler arasında.

CİHAD-I EKBER İLAN ETTİLER

Fetullah Gülen’in öldüğünü bilen çok az sayıdaki üst düzey örgüt yöneticisi arasında bu kavga sürerken, FETÖ’nün dağılmasını önlemek amacıyla Gülen’in ağzından yakın zamanda “Cihad-ı Ekber” (Büyük savaş) ilan edilmişti. Cihad-ı Ekber ilanıyla birlikte FETÖ’nün gizli ve açık unsurlarının psikolojik üstünlük sağlamak amacıyla Türkiye’de yeni bir felaket senaryosuna hazırlandığı ihmalinden de bahsediliyor.

FETÖ KRİPTOLARI İFŞA OLABİLİR

Fetullah Gülen’in sır gibi saklanan ölümünün açığa çıkmasıyla birlikte liderlik kavgasının getirdiği parçalanmalar nedeniyle örgütün tam anlamıyla birbirine düşebileceği de değerlendiriliyor. FETÖ’nün ölümüyle örgüt içindeki kavgaların Devletin içine sızmış olan kripto FETÖ’cüleri ortaya çıkartacağı ve pek çoğunun bu kavgalar neticesinde ifşa olacağı da gelen bilgiler arasında.

 

Gülen ölüyor Sisi bizzat tanık olmuş 

 

 

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum