Feyzioğlu CHP Genel başkanlığı için konuştu

Feyzioğlu CHP Genel başkanlığı için konuştu

Metin Feyzioğlu, CHP genel başkanlığı için aday olacağı iddialarına yanıt verdi. CHP'nin başına geçme gibi bir amacının söz konusu olmadığını belirten Feyzioğlu, hiç bir partiyle yakınlığının olmadığının da altını çizdi.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, özel bir televizyonda katıldığı programda CHP genel başkanlığı için aday olacağı iddialarına yanıt verdi.  Feyzioğlu, CHP'nin başına geçip geçmeyeceği iddialarıyla ilgili olarak, böyle bir hedefinin olmadığının altını çizdi.

"Metin Bey CHP'nin başına gelir mi, gelirse ne olur? Orada şimdi AK Parti'ye destek veren bir Metin Feyzioğlu profili var. Dünya mı değişti, siz mi yer değiştirdiniz, neler olduğunu anlatır mısınız?" sorusuna, karşılık, Feyzioğlu, "Benim hiçbir siyasi partide hiçbir hedefim yok" dedi.

Feyzioğlu, devamında ise, şu ifadeleri kullandı: "Dün de yoktu, bugün de yok. Basın yakıştırdı. Bana göre hoştur. Bu bir teveccühdür. Cumhurbaşkanı adaylığımı da gündeme getirdiler. Ama yok böyle bir şey demiştim. Yine söylüyorum, hiçbir zaman olmadı, şimdi de yok. Ve ben hiçbir siyasi partisi üyesi değilim şu anda. Ve AK Parti'yi desteklemiyorum, hayır. Türkiye Cumhuriyeti'ni destekliyorum."

Feyzioğlu ayrıca, "Hiçbir siyasi partinin ne karşısındayım ne de arkasındayım" diye de ekledi.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.