Feyzioğlu:  Sevr Anlaşması'nın hortlamasını bir kez daha önledik

Feyzioğlu: Sevr Anlaşması'nın hortlamasını bir kez daha önledik

TBB Başkanı Feyzioğlu hakkında çıkan taraf değiştirdi iddialarına yanıt verdi.

TBB Başkanı Feyzioğlu, "Diyorlar ki 'Sen eksen mi değiştirdin, taraf mı değiştirdin?' Bunu diyenler bir yanlarına HDP ile bağlantılı, hatta Kandil'e gidip gelmekle övünen zatı muhteremi sağına almış, öbür yanına 'PKK terör örgütü değildir' diyeni" dedi.

Türkiye Gençlik Birliği'nin Türk-İş Genel Merkezi'ndeki Genel Yönetim Kurulu Toplantısı'nda bir konuşla yapan Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, trollerin sahaya indiğini, algıyı yarattığını, daha sonra da saf ve temiz insanları aralarına çekmeye çalıştığını ifade etti.

Düşmana karşı omuz omuza dayanışma içinde olunması ve saldırının nereden geleceğinin hesaplanması gerektiğini belirten Feyzioğlu, The Economist dergisinde çıkan bir haberin tercümesini yaptı.

 

Feyzioğlu:  Sevr Anlaşması'nın hortlamasını bir kez daha önledik

 

"2019'un Ekim ayında, geçen hafta çıkmış Economist, Barış Pınarı Harekatı'nın Sevr Anlaşması'nın hortlamasını önlediğini yazmakta ve üzüntüyle yazmakta. Şimdi Barış Pınarı'na barış güvercini görünümüne girip, 'Savaşa hayır' diyenlerin öfkesini anlıyorum. Sevr Anlaşması'nın hortlamasını bir kez daha önledik. Sevr Anlaşması'nda yaratılmak istenen terör devletini bir kez daha önledik. 8 yıl boyunca oraya yatırım yapıldı, beton fabrikalarını kurup, mikserlerini beton araçlarını getirdiler. Yüzlerce kilometrelik sığınaklar, tüneller kazıp, makineli tüfek yuvaları, havan topları ağır silahlar yerleştirip burayı bir terör devleti haline getirmek isteyenlerin 8 yıllık planlarını Türk Silahlı Kuvvetleri beklemedikleri bir şekilde 8 günde silindir gibi ezdi."

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum