Fikret Orman açıkladı! Adem Ljajic, Beşiktaş’ta kalacak mı?

Fikret Orman açıkladı! Adem Ljajic, Beşiktaş’ta kalacak mı?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çeken Adem Ljajic’in geleceğiyle ilgili konuştu. 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, takımın önemli isimlerinden Adem Ljajic’in gelecek sezon da siyah-beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.

Bursa’da bir alışveriş merkezinde yer alan ‘Kartal Yuvası’nın açılışını yapan Fikret Orman, Adem Ljajic’in geleceğiyle ilişkili yöneltilen soru üzerine açıklama yaptı. Adem Ljajic için Torino ile yeniden görüşmeye gerek olmadığını söyleyen Orman, kontrat gereği gelecek sezon da takımda yer alacağını açıkladı.

Başakşehir ile oynanacak maçı için de değerlendirmede bulunan Orman, karşılaşmanın Vodafone Park’ta oynanmasının kendileri açısından avantaj olduğunu ancak Başakşehir’in de kuvvetli bir takım olduğunu söyledi. Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe – Galatasaray maçı hakkında yorum yapmak istemediğini ifade eden Orman, Bursa’da açılan ‘Kartal Yuvası’ mağazası için ‘Bursa’da Beşiktaş, mağazası açmak zor diyorlardı. Beşinci, altıncı mağazamızı açtık’ dedi.

Bursa’da çok sayıda Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen Orman, Bursaspor’un dost kulüp, Başkan Ali Ay’ın da çok sevdikleri bir spor adamı olduğunu aktardı.

adem-ljajic.jpg

Açılış töreninde Beşiktaş taraftarı, Fikret Orman’a sevgi gösterisinde bulunurken, Beşiktaş Kulübü Başkanı bazı taraftarların formalarını imzalayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.