Fikret Orman CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü mü?

Fikret Orman CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü mü?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü mü? Konu ile ilgili flaş bir açıklama geldi. İşte ayrıntılar;

Beşiktaş Kulübü, Fikret Orman'ın Beşiktaş Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştüğü iddialarını yalanladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Sabah Gazetesi'nde bugün Mahmut Övür'ün köşesinde yer alan Başkanımız Fikret Orman'ın Beşiktaş Belediye Başkanlığı için, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü haberi gerçeklerle örtüşmemektedir. Başkanımızın haberde geçtiği gibi herhangi bir görüşmesi ve düşüncesi hiçbir zaman olmamıştır.

Milyonlarca taraftarıyla Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan, en eski ve en köklü kulübünün Başkanlığı'nı yapan; ayrıca Türk futbolunun gelişim ve değişimi adına Kulüpler Birliği Başkanlığı görevini de sürdüren Başkanımız Fikret Orman, bundan sonra da sadece Beşiktaş JK ve futbolun içinde olan bir gelecek planlamaktadır.

Kıymetli kamuoyunun ve büyük Beşiktaş taraftarının bundan sonra da çıkabilecek bu tür gerçek dışı iddia, haber ve yazılara inanmamasını rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.