Filenin Sultanları'nın zaferini hazmedemedi, İhsan Şenocak yine saldırdı

Filenin Sultanları'nın zaferini hazmedemedi, İhsan Şenocak yine saldırdı

Daha önce pek çok kez Filenin Sultanları'na saldıran İhsan Şenocak yine başarılarıyla ülkeyi gururlandıran Filenin Sultanları'nı hedef aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kadınlara yönelik sözleri nedeniyle işine son verilen ilahiyatçı İhsan Şenocak, yine Filenin Sultanları'nı hedef aldı.

Daha önce pek çok kez kadınları hedefine alan İhsan Şenocak, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile bir kez daha A Milli Kadın Voleybol Takımı'mızı hedef aldı.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Her müslüman Allah’ın(cc) emrettiğinin EN GÜZEL, yasakladığının da EN ÇİRKİN olduğunu anlatmaya memurken fert planında İSLAM’I yaşayan MÜSLÜMANLARIN gazeteleri de kadınların yarı çıplak haldeki oyununa ZAFER diyor” diyen Şenocak “HARAMA, haram DİYEBİLEN kaç alim, kaç mütefekkir, kaç hoca kaldı?” sorusunu sordu.


EBRAR'A SALDIRMIŞTI


Daha önce de saldırılarıyla gündeme gelen Şenocak, Ebrar Karakurt için, “Hilaliyle “Lâ ilahe illellah”ı, yıldızıyla “Muhammedurrasullah”ı remzeden BAYRAĞIMIZIN renginde ceddimiz Alparslan’dan Hüdavendigar’a bütün şehitlerin kanı var.BAYRAK bize ne için yaşayıp,hangi gaye uğrunda öleceğimizi hatırlatır. LGBTcinin üzerinde olması şeref değil, zillettir” ifadelerini kullanmıştı.

 

“SEN OYUN ALANLARININ DEĞİL, EDEBİN SULTANISIN”


İhsan Şenocak, daha önce de voleybol takımımızın kaptanı Eda Erdem'e yönelik “İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sultanısın. Sen “burnunu göstermekten utanan” anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına “sultan” demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin” ifadelerini kullanmıştı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.