Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'den Ahmet Davutoğlu'na çok sert "siyasi ayak" cevabı

Firari FETÖ'cü Hakan Şükür'den Ahmet Davutoğlu'na çok sert "siyasi ayak" cevabı

Terör örgütü FETÖ soruşturması kapsamında firari eski milli futbolcu ve eski AKP milletvekili Hakan Şükür ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu arasında "siyasi ayak" tartışması alevlendi.

Eski başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yaptığı bir ropörtajda  "Yıllardır ‘FETÖ’nün siyasi ayağı’ konusunda herkes birbirini suçluyor. Size sorsam?" sorusuna şöyle yanıt vermişti: 

SİYASİ AYAK NEDİR?

Siyasi ayak araştırılacaksa ta 70’li yıllara kadar gitmek gerekir. İlk defa size söyleyeceğim. Siyasi ayak şudur: FETÖ yapısı içinde biri vardır. Ve siyasete birini gönderir, “Oraya git, benim adıma orayı ele geçir” der. Bu organize bir siyasi ayaktır. İkincisi ise FETÖ ya da başka yapıların; gidin şu siyasilerle ilişki kurun, siyasete etki yapın denilerek ilişki kurmaktır. Birincisi açık ve net olarak suçtur. İkincisi ise suç ortaya çıktıktan sonra devam ediyorsa suçtur.

"MESELA HAKAN ŞÜKÜR, MİLLETVEKİLİYDİ"

FETÖ ile organik bağı olduğu istihbari ya da hukuki olarak tescil edilmiş siyasetçiler FETÖ’nün siyasi ayaklarıdır. Bazıları özellikle bu ayakları sürdürdüler. Mesela Hakan Şükür, milletvekiliydi. Şimdi bunlar siyasi ayaktı. Başka milletvekilleri de vardı. Görevli olarak gelmişlerdi. Diğerleri suç unsuru çıktıktan, 17-25 Aralık’tan sonra hâlâ bu ilişkiyi sürdürmüşse siyasi ayak niteliği taşırlar."

 

FİRARİ FETÖ'CÜ HAKAN ŞÜKÜR'DEN DAVUTOĞLU'NA YANIT GECİKMEDİ: BEN İSTİFA ETTİM, SEN KOVULDUN

Hakan Şükür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ahmet Davutoğlu'nun "Sen ve tayfan sabah aksam yalvararak partinize aldınız. Bu ifadeleri şerefli inançlı bir insan söylemez.. Ben, her gün şikayet ettiğin partiden istifa ettim, sen kovuldun. Günahına girdiğin her kesimden masumun ahı bulsun seni. Yuhlar olsun, yazıklar olsun size.." diyerek yanıt verdi.

 

hakan-002.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.