Flaş Açıklama! CHP belgeler için savcılığa gidecek mi?

Flaş Açıklama! CHP belgeler için savcılığa gidecek mi?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkında dün partisinin grup toplantısında açıkladığı belgeler için savcılığa gidip gitmeyeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar;

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün açıkladığı belgeler için savcılığa başvurmayacağı resmen açıklandı. Konu ile ilgili CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan açıklamalarda bulundu.

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Kılıçdaroğlu'nun belge iddiaları hakkında konuşarak, "Sayın genel başkanımızın bu bir suçtur diye değerlendirmesi var mı? Bizim savcılıkta işimiz yok" dedi.

Öte yandan Tezcan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarıyla ilgili olarak partisinin yarın araştırma önergesi vereceğini ifade etti.

İşte konu ile ilgili Tezcan’ın yaptığı o açıklama;

"Arkadaşlar, sayın genel başkanımız ilk günden bu yana bu bir suçtur, suç işlenmiştir diye ifadesi var mı? Böyle bir değerlendirmesi var mı? Bizim savcılıkta işimiz yok. Sayın Genel Başkan, hiçbir zaman bugüne kadar 'suçtur ya da değildir' diye söylemedi. Böyle bir beyanı yoktur. Suç ekseninde bir değerlendirme yapılmamıştır."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.