Flaş gelişme! Fatih Portakal, Bakanlığı Emniyet'e şikayet etti!

Flaş gelişme! Fatih Portakal, Bakanlığı Emniyet'e şikayet etti!

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal kaçak çiftlik haberinin ardından mülkü üzerinde drone uçurulması hakkında dava açacağını açıklamıştı. Portakal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı hakkında da hukuki süreç başlatacağını duyurdu.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, gazeteci Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal tarafından 2015 yılında kurulan çiftlikte, kaçak yapılaşmaya gidildiği şikayeti üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemede kaçak yapıya rastlanmazken, soruşturma hala sürüyor.

Gazeteci Portakal konuyla ilgili bugün yeni bir açıklamada bulunarak, "Geldiğimiz nokta şu: yandaş medya bugün 40 m2 lik park yerinin yıkılacağını duyurdu; 'Rapora ulaştık' deniyorsa 'sızdırılmış' demektir. Biz istedik alamadık. İncelemeyi yapanlar bile şaşkındır herhalde" dedi. 

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI'NI ŞİKAYET EDECEK

Evinin üstünde drone uçurulup özel mülkünün dikizlendiğini belirten Portakal, ilgililer hakkında Emniyet'e şikayette bulunduğunu söyledi:

"Evimin üstünde drone uçurup özel mülkü dikizlemekten Emniyet'e şikayetimizi yaptık. Bunun bir hukuki süreci olacak. Bir hukuki süreç de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı için olacak. Kişisel verilerim nasıl ve kim tarafından sızdırılmıştır? Suç değil midir? Murat Kurum umarım ilgilenirsiniz."

 

portakal-011.jpg

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum