FLAŞ HABER! Erdoğan, Akşener’e ‘Başbakan Yardımcılığı mı’ teklif etti?

FLAŞ HABER! Erdoğan, Akşener’e ‘Başbakan Yardımcılığı mı’ teklif etti?

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e ‘Başbakan Yardımcılığı mı’ teklif edildi, işte flaş açıklamalar ve haberin ayrıntıları;

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener basın mensuplarına çok özel açıklamalarda bulundu ve flaş bir iddia ortaya attı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sayın Erdoğan bir iftiraya uğradı, 4 gün sonra beni aradı, 35 dakika bir konuşma yaptık. Sonra güçlü bir başbakan yardımcılığı teklif edildi. Soru şu; bunu kabul etseydim, bugün ölmüş anama sövülür müydü? Sövülmezdi" dedi.

'GÜÇLÜ BİR BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI TEKLİF EDİLDİ'

Meral Akşener, Özellikle Sayın Erdoğan’ı çok seven gruplara sesleniyorum, ’merhaba’ diyecek kimse kalmadı. Siyasetçinin problemini siyasetçi çözer. Gazeteci çözemez, para ödediği danışmanı çözemez, biat etmiş bürokrasi çözemez. İlk önce o biat etmiş bürokrat satar. Sayın Erdoğan hapishaneye giderken yanında olanlara bir bakın. Sayın Erdoğan’ın partisi kapatılırken beyanat verip, ceza ödeyenlere bir bakın. Nevzat Ercan, Meral Akşener, Rıza Akçalı ’Refah Partisi kapatılıyor, bizi ne ilgilendirir’ diye bakmadan hepimiz 3 bin 5 yüzer lira para ödedik. Bunun ortadan kalkışı; buraya tarihe not düşüyorum en fazla Sayın Erdoğan ve AK Partililerin zararınadır. Kraldan çok kralcılık vicdanı ortadan kaldırır. Vicdansızlık düşmanlığı getirir. Şu soruyu sorun ’ben burada niye oturuyorum?’. Sayın Erdoğan bir iftiraya uğradı, 4 gün sonra beni aradı 35 dakika bir konuşma yaptık. Sonra güçlü bir başbakan yardımcılığı teklif edildi. Soru şu; bunu kabul etseydim, bugün ölmüş anama sövülür müydü? Sövülmezdi" şeklinde konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.