Flaş Haber! Erdoğan'dan 'Bozkurt Selamı'

Flaş Haber! Erdoğan'dan 'Bozkurt Selamı'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Mersin’de İl Kongresi öncesi vatandaşlara seslendi. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan’ın ‘Bozkurt İşareti’ yapması dikkatlerden kaçmadı. İşte ayrıntılar ve o görüntü;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Mersin İl Kongresi öncesi salon dışında bekleyenlere seslenirken bozkurt işareti yapması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı, "tek millet, tek bayrak , tek devlet, tek vatan" dediği sırada önce bozkurt işareti yaptı. Ardından da 'rabia' işaretiyle devam etti.

Cumhurbaşkanı konuşmasında terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Afrin harekatıyla ilgili de "İlerleyişimiz devam ediyor, sınırımızda terör koridoruna müsaade etmeyeceğiz, güvenlik güçlerimiz gereğini yapıyor" dedi.

Erdoğan, yaptığı konuşmada NATO’ya Suriye çağrısında bulundu.

NATO'YA SURİYE ÇAĞRISI

Ey NATO neredesin? Bu kadar mücadele veriyoruz. Türkiye NATO'nun üyesi değil mi? Neredesin?  Afganistan'da hemen NATO üyesi ülkeleri oraya davet ettin, peki Suriye'de? Suriye'de NATO üyesi olan ülkeler... Aslında kudretleri yetse kalkacaklar onlar açık net karşımıza dikilecekler fakat Türkiye'nin dik durduğunu görünce buna cüret edemiyorlar.

Ama bizim isteğimiz şuydu, Afganistan'a çağırdın geldik, Somali'ye çağırdın geldik, Balkanlara çağırdın geldik, şimdi de ben çağırıyorum, hadi bakalım Suriye'ye gel. Adil ol. Niye gelmiyorsun?"

İŞTE O GÖRÜNTÜ

bozkurt-002.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum