FLAŞ HABER! Gülen Öldü mü?

FLAŞ HABER! Gülen Öldü mü?

FETÖ terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? İşte flaş haberin ayrıntıları;

Amerika Birleşik Devleti’nin Pennsylvania Eyaleti’nde yaşayan FETÖ terör örgütü elebaşı Gülen'in çiftliğinin önünde büyük gerginlik yaşandı.

Gülen'in ABD'deki çiftliğinin önünde toplanan Türklerin gösterilerini takip için orada bulunan gazeteciler FETÖ'nün militanları tarafından provoke edildi. Bilindiği üzere FETÖ elebaşının yaşadığı bölgedeki hareketlilik hasta olduğu bilinen Gülen'in öldüğü şeklinde haberlere neden olmuştu.

Türklerin gösterilerini takip etmek amacıyla bulunan Türk basın mensupları FETÖ militanları tarafından provoke edilmeye çalışıldı. İsmini "Fethi" olarak açıklayan bir görevli, soyadının sorulması üzerine ise ‘hangisini söyleyeyim’ diye cevap verdi.

Basın mensuplarının fotoğraflarını çeken FETÖ militanı, aynı zamanda provakatif sözler kullandı. AA muhabiri özel alana girilmemesine rağmen, gazetecileri çekme nedenini sorması üzerine FETÖ kampı görevlisinin agresif tavırları dikkati çekti.

GÜLEN ÖLDÜ MÜ?

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Pennsylvania’da FETÖ elebaşının kaldığı bölgede büyük güvenlik önlemleri dikkat çekmiş ve gazetecilerin bölgeye yaklaşması engellenirken, AA ise helikopterle bölgeden yayın yapmıştı.

FETÖ elebaşının yaşadığı bölgedeki hareketlilik bir süredir hasta olduğu bilinen Gülen'in öldüğü şeklinde haberlere de neden olmuştu. Ancak bu konuyla ilgili henüz bir resmi açıklama gelmiş değil.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum