Flaş Haber! İstanbul’da giriş çıkışlar tutuldu

Flaş Haber! İstanbul’da giriş çıkışlar tutuldu

Emniyet, İstanbul’da tüm giriş çıkışları tuttu. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın koordine ettiği denetimler il genelinde yapılıyor. İşte ayrıntılar;

İstanbul genelinde; havalimanları, vapur iskeleleri ve otoyolların da aralarında bulunduğu çok sayıda noktada emniyet denetim başlattı. Denetimlere polis helikopteri ile deniz polisi de destek veriyor.

Kurt Kapanı-22 denetimlerine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki, tüm şube ve ilçelerden polisler katılıyor.

Özel harekat polisleri de denetimler noktalarında önlem alıyor. Havacılık Şube Müdürlüğü’ne bağlı polis helikopteri, Deniz Şube Müdürlüğü’ne ait polis botları ve detektör köpeklerin de yer aldığı denetimler kapsamında, Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanları, vapur iskeleleri, halkın yoğun bulunduğu tüm ilçelerdeki caddeler ve meydanlarda, denetim gerçekleştiriliyor.

Denetimlerde polis ekipleri, şüpheli gördükleri kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını yaparken bazı mekanlar ve iş yerlerinde de arama yapıyor. 188 noktada 2480 Personelin katıldığı denetimler kapsamında Taksim Meydanı ve Kadıköy Bostancı İDO iskelesi önünde şüpheli görülen araçlar durduruldu. Şüpheli araçlar dedektör köpekleriyle arandı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.