Flaş iddia! CHP’nin oylarında patlama olacak

Flaş iddia! CHP’nin oylarında patlama olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili 2019 seçimlerine ilişkin çok iddiaları sözler kullandı. İşte ayrıntılar;

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Kayseri'deki CHP ilçe kongresinde çok önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Milletvekili Eren Erdem, “Kamuoyunda yaşanan tartışmalara herkes takip ediyor. Artık Türkiye’de çok kritik bir sürece geldik. CHP bu noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluşudur. Bu noktada tüm CHP’liler daha çok çalışmak zorunda. Genel kurullar ayrıştığımız, kavga ettiğimiz değil, daha güçlü ve birlik içinde çıktığımız yerlerdir. CHP’de kongre süreçleri kapıdan çıktıktan sonra biter. Tartışmaları kesinlikle yanımızda götürmemeliyiz. Bu tartışmaları hem partimize hem de çalışmalara yansıtmamız demek CHP’nin kan kaybetmesi demektir.

Bizler doğu illerinde sürekli gidip oradaki vatandaşlarla da görüşüyoruz ve konuşuyoruz. Oradaki vatandaşlar artık kendilerini nereye götürdüğü belli olmayan partilere oy vermek istemiyorlar. Doğudaki vatandaşlarımız CHP’den çok şey bekliyor. Onlara sahip çıkmamızı ve ilgi göstermemizi istiyorlar. Kendilerine ilgi göstermemiz durumunda CHP’nin yanında olacaklarını ve oy vereceklerini söylediler. CHP böyle yaptığı sürece ilk seçimlerde Kürt vatandaşların oylarında bir patlama yapacaktır. Bunu herkes görecek. Biz Cumhuriyet halk Partisi 2019 yılında yapılacak seçimlerin tek ümidiyiz” diye konuştu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.