Flaş iddia! Melih Gökçek bakan oluyor

Flaş iddia! Melih Gökçek bakan oluyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e bakanlık vereceği iddia edildi.

2017 yılında 23 yıllık Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Melih Gökçek'e Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanlık vereceği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

 

ERDOĞAN ÖVGÜLER DİZMİŞTİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemine yönelik bazı övgülerde bulunması önemli bir iddiayı gündeme taşıdı.

 

O İSMİN YERİNE GEÇECEK

 

AK Parti'ye yakın bir kaynak olarak bilinen ve sosyal medyada 'Ankara Kuşu' isimli sosyal medya kullanıcısının yaptığı açıklamaya göre Melih Gökçek'in 'Çevre ve Şehircilik Bakanı' yapılacağı iddia edildi.

Bu iddia gerçekleşirse Gökçek, mevcut Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini yürüten Murak Kurum'u koltuğundan edecek.

Söz konusu bu iddia aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın gelecekte kabinede ciddi değişikliğe gideceğine ilişkin değerlendirmeleri de beraberinde getirdi.

 

23 YILLIK GÖREVİNDEN İSTİFA ETMİŞTİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasını istediği 6 isimden birisi olan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 'Cumhurbaşkanı tarafından istifam istendi.' diyerek 23 yıldır sürdürdüğü görevinden 28 Ekim 2017 yılında istifa etmişti.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum