Flaş...İstanbul'un  tecavüzcü hırsızı yakalandı

Flaş...İstanbul'un tecavüzcü hırsızı yakalandı

İstanbul'da hırsızlık için evine girdiği bir kadına tecavüz eden saldırgan polis ekiplerince yakalandı. 1 yıl içerisinde hırsızlık için girdiği evlerde 3 kadına daha tecavüz ettiği ortaya çıktı.

İstanbul’da yılbaşından bir gün önce yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti.

Gece mutfak penceresini kapatmayı unutan bir kadının evinin camından giren hırsız, içerdeki değerli eşyaları tek tek topladı. Daha sonra ise evinde tek başına kalan kadının odasına yöneldi. Şüpheli, bıçağını çıkararak yatağında uyuyan kadına yaklaştı. “Sesini çıkartırsan öldürürüm” diyerek ev sahibine tecavüz etti. Saldırgan, yanına aldığı değerli eşyalarla kaçarken, dehşeti yaşayan kadın, sabah saatlerinde Emniyet’e giderek şikayetçi oldu.

 

Bülent Ersoy'dan Atatürk çıkışı: "O da saray yaptırdı"

 

ÖZEL EKİPLER KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ TOPLADI

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Ekipler, evdeki incelemelerin ardından, çevredeki kamera görüntülerini topladı. Olayın yaşandığı saatte sokakta tek bir kişinin görüntüsüne ulaşıldı. Şüphelinin Duran E. olduğu anlaşıldı.

 

Adnan Hoca yılbaşını nasıl kutladı?

 

TECAVÜZE UĞRAYAN KADIN TEŞHİS ETTİ

Şüpheli Bakırköy'de ailesiyle yaşadığı belirlenen Duran E. Gasp Büro Amirliği’nin düzenlediği operasyonla yakalandı. Evde yapılan aramada, Sarıyer'deki evden aldığı altınlar ile olaylarda kullandığı bıçak ele geçirildi. Tecavüze uğrayan kadın, Emniyet’e giderek Duran E'yi teşhis etti.

BU OLAY ÖNCESİ 3 KADINA DAHA TECAVÜZ ETMİŞ

Yapılan araştırmada, Duran E'nin 12 Ocak 2016 günü Beşiktaş'ta, 11 Temmuz 2017 Bakırköy'de 19 Ekim 2017 günü Sarıyer'de hırsızlık için girdiği evlerdeki kadınlara tecavüz ettiği belirlendi. Bu kadınlar da Emniyet’e gelerek Duran E'yi teşhis etti. Şüphelinin sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.