Flaş istek: "Bahçeli'yi ülkücüler sustursun"

Flaş istek: "Bahçeli'yi ülkücüler sustursun"

Geçmişte hiç ülkücü öldürmediklerini söyleyen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Ulusal Kanal'da Çıkış Yolu programında “Bahçeli’yi ülkücüler sustursun” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkan Doğu Perinçek, Ulusal Kanal'da Rafet Ballı'nın sunduğu Çıkış Yolu programında gündemle ilgili sorulara çarpıcı yanıtlar verdi.

doguperincek1.jpg

ÜLKÜCÜLER BAHÇELİ’Yİ SUSTURSUN

Perinçek, ABD ile yaşanan vize krizi, TSK'nın İdlib operasyonu, Devlet Bahçeli'nin 81 ve 82 nolu plaka iddiası, ABD'nin Türkiye'nin güneyindeki dolaylı işgal hareketleri, bölge ülkelerinin bu harekete karşı bir araya gelmelerini değerlendirdi. Doğu Perinçek, Devlet Bahçeli'nin Kerkük ve Musul açıklamalarından dolayı Ülkücülerin Devlet Bahçeli'yi susturmasını istedi.

LENİN VE MAO’YU SAVUNDU

Doğu Perinçek, MHP Lideri Bahçeli’nin grup konuşmasında suçlamalarını ise Lenin ve Mao ülkelerinde devrimi gerçekleştirmiş büyük insanlardır. Devlet Bahçeli'nin onları suçlayacağı yerde okuyup öğrenmesini tavsiye ederim. Çin'de veya Rusya'da Türkiye'de Atatürk düşmanlığı yapmaz diyerek cevapladı.

Perinçek konuşmasında şunları söyledi:

Lenin olmasaydı Türkiye'de Kurtuluş savaşı olmazdı. En azından Kurtuluş savaşındaki yardımları hatırına bu suçlamaları yapmamalı.

“HİÇ ÜLKÜCÜ ÖLDÜRMEDİK”

Bugüne kadar hiç bir Vatan Partili ya da geçmişte İşçi Partili Ülkücü öldürmemiştir. Bunu kimse söyleyemez. Bu konuda bir mahkeme kararı yoktur. Cezaevinde bulunduğumuz süre içinde de ülkücüler bize karşı çok saygılı davranmıştır.

KILIÇDAROĞLU BOZGUNCU”

Rafet Ballı'nın sorusu üzerine Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ile yaşanan vize krizi nedeniyle attığı twitler değerlendirdi. Perinçek Kılıçdaroğlu'nun attığı twitleri bozgunculuk olarak değerlendirdi. ABD Türk halkına karşı savaş açmıştır. Savaş AKP ile ABD arasında değildir. Kemal Kılıçdaroğlu attığı twitlerde olayı böyle değerlendiriyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum