Flaş...MHP Milletvekili Oktay Vural şaşırttı.

Flaş...MHP Milletvekili Oktay Vural şaşırttı.

Grup Başkanvekilliği görevinden Haziran 2016’da istifa etikten sonra uzun süre ortalıkta pek gözükmeyen MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, ilk defa Erdoğan'ın yanında göründü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Rusya ve Kuveyt'in ardından Katar'a gitti. Erdoğan'ın ziyaretleri sırasında yanında yer alan ekipte Genelkurmay Başkanı ve bazı bakanların yanı sıra MHP'den sürpriz bir isim de yer aldı.

MHP'li vekillerin, Erdoğan'ın yutdışı ziyaretlerine dahil olması sık sık gündeme gelirken Oktay Vural'ın ekipte alması görenleri şaşırttı. MHP yönetiminin Rusya-Kuveyt-Katar seyahati için Vural'ı görevlendirmesi, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile ilişkilerinin yeniden düzeldiğinin işareti olarak yorumlandı.

İSTİFA ETMİŞTİ

Oktay Vural geçen yıl MHP'deki olağanüstü kurultay tartışmaları sırasında partisinin Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etmişti. 2007 yılından beri yürüttüğü Grup Başkanvekilliği görevinden Haziran 2016’da istifa eden Oktay Vural yazılı açıklamasında, “MHP’de bir yenilenmeye, atılıma ve silkinişe ihtiyaç olduğu ve bunun karşılanması gerektiği açıktır” dediği için değişim isteyenlerle birlikte hareket edeceği düşünülmüştü.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.