Fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu!

Fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 'En Güzel Lale Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın sonuçları açıklandı. İşte yarışmanın ayrıntıları;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. Geçtiğimiz aylarda, İBB tarafından düzenlenen 'En Güzel Lale Ulusal Fotoğraf Yarışması’ kazananları ile buluştu.

fhdrehr4y348y3.jpg

Bu yıl, İstanbul Lale Festivali kapsamında 9’uncusu düzenlenen yarışmaya bin 551 kişi, meydanlarda, parklarda, bahçelerde çekmiş oldukları 5 bin 223 lale temalı fotoğrafla yarışmaya katılım gösterdi.

327yrywr7y.jpg

Herkesin merakla beklediği yarışmanın sonucunda kazananlar ödüllendirildi. Yarışmanın sonucuna ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama geldi.

rhftuert47e3.jpg

Yapılan açıklamaya göre, yarışmacıların eserleri 8 kişiden oluşan bir jüri ekibi tarafından değerlendirildi. Değerlendirme sonuçlarına göre, Ahmet Mücen’e ait olan "Lale Nakış" isimli fotoğraf birinci olurken, Özcan Karaoğlu’na ait olan "Hisar" adlı fotoğraf ikinci ve Berin Aydın ise "Tavan Arası" fotoğrafıyla üçüncü oldu.

Yarışan fotoğraflar arasından 5 eser mansiyona layık görüldü. 50 fotoğraf ise sergiye sunulacak. Yarışmanın ödül töreni ise, ileri bir tarihte gerçekleştirilecek.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.