Fotoğraftaki korkunç detay! Kimse gözlerine inanamadı

Fotoğraftaki korkunç detay! Kimse gözlerine inanamadı

Mustafa Kemal'in silüetinin göründüğü gerekçesiyle Kemalistlerin uğrak yeri olan Ardahan'ın Damal ilçesine bağlı Ata Mahallesi'nde, Cengiz Morkoç isimli vatandaşın ahırında çektiği görüntü kafa karıştırdı.

Mustafa Kemal'in silüetinin yansıdığı gerekçesiyle uğrak yer olan Ardahan'ın Damal İlçesine bağlı Ata Mahallesi'nde çekilen bir fotoğraf kafa karışıklığına neden oldu.

 Cengiz Morkoç isimli vatandaş evinin yanında bulunan ahırda yeni doğmuş buzağısının fotoğrafını çekti. Ahırda çektiği fotoğrafa ışıkta çocukları ile birlikte bakan Morkoç, arka planda beliren görüntüyü fark edince neye uğradığını şaşırdı.

Anlamsız silüet

Fotoğraf karesinde buzağının arkasında gözleri parlayan belli belirsiz bir insan silüeti vardı. Görüntü karşısında paniğe kapılan Morkoç, ahıra tekrar gidip baksa da fotoğraf karesinde beliren silüeti göremedi.

mansetlik.jpg

Ne olduğu anlaşılamadı

Fotoğraftaki silüetin ne olduğunu anlayamayan aile üyeleri, komşularını çağırarak ahırı ışıklandırdı. Tartışmaya neden olan fotoğraf karesindeki silüet için farklı yorumlar yapılsa da kimse ne olduğunu anlayamadı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.