Fuat Oktay: Marmara Denizi'ndeki müsilajın nedeni CHP zihniyeti

Fuat Oktay: Marmara Denizi'ndeki müsilajın nedeni CHP zihniyeti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Marmara Denizi'ni etkisi altına alan müsilajın nedeninin CHP zihniyeti olduğunu savundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Marmara Denizi'ni etkisi altına alan müsilaj (deniz salyası) sorunu ile ilgili bir paylaşım yaptı.

 

Oktay, 2019 yılında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Silahtarağa'da iptal ettiği arıtma tesisi için düzenlediği 'temel atmama' törenine atıfta bulunarak şunları yazdı:

 

'Arıtma tesislerini 'temel atmama' törenleri ile durduran CHP zihniyetinin İstanbul'umuzu getirdiği durumun fotoğrafıdır.'

Oktay, paylaşımını, 'Milletimiz müsterih olsun, her zaman olduğu gibi bu sorunu çözecek olan yine Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti iktidarıdır' sözleriyle bitirdi.

 

fffff.JPG

 

İMAMOĞLU PROJEYİ İPTAL ETMİŞTİ

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, önceki yönetim tarafından projesi onaylanan ve ihale süreci tamamlanan Silahtarağa Arıtma Tesisi projesini 2019'da 'İhtiyaç yok" diyerek iptal etmişti. İmamoğlu iptal edilen projeyle ilgili “temel atmama” töreni düzenlemişti.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum