Fuat Uğur kimden talimat alıyor? Hedef Bilal Erdoğan mı?

Fuat Uğur kimden talimat alıyor? Hedef Bilal Erdoğan mı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Bakan Mustafa Varank’ı hedef aldığı için işine son verilen Fuat Uğur şimdi de İstanbul Havalimanı’nı eleştirdi.

Işıkçılar cemaatinin yayın organı Türkiye gazetesindeki yazılarına, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Bakan Mustafa Varank’ı hedef aldığı için son verilen Fuat Uğur, İstanbul Havalimanı’ndaki pahalılığı eleştirdi.

'Tam bir 'işletmecilik' dehası' diyerek havalimanındaki fiyatları ti’ye alan Uğur, 'İlaç içmek zorundaydım, mecbur bayıldım 1 liralık suya 8 TL’yi. Havalimanının otoparkı ise bomboş. Girdi-çıktı 24 lira yaparsan, fahiş fiyatlar koyarsan böyle. Tam bir 'işletmecilik' dehası' ifadelerini kullandı.

Fuat Uğur'un, geçen yıl da fiyatların yüksek olmasına rağmen herhangi bir eleştiride bulunmayıp, Bakanlık ve Varank ile yaşananlardan sonra bu eleştirileri yöneltmesi dikkat çekmişti.

Öyle ki Uğur’un “Tam bir 'işletmecilik' dehası” diyerek eleştirdiği havaalanındaki Akıncı restoranın sahiplerinin Ali Bahadır Yeşil ve Mustafa Esenkal olduğu ortaya çıktı.

Yazar Fatih Şahintürk’ün sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre Ali Bahadır Yeşil’in Doruk Izgara’da da ortaklığı bulunuyor. Doruk Izgara’nın diğer ortağı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan.

Bir diğer isim Mustafa Esenkal’ın kardeşi Yusuf Esenkal ise Kartal Anadolu IHL'den Bilal Erdoğan'ın okul arkadaşı, Okçular Vakfı YK üyesi ve aynı zamanda TRT'de Payitaht İstanbul dizisinin yapımcısı ES Film'in sahibi olmasıyla tanınıyor.

Bu bilgileri paylaşan Şahintürk ise tweet dizisinin sonunda “Soru şu; Pelikan örgütüne yakınlığı ile bilinen Fuat Uğur, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den fırçayı yiyince neden Akıncı Restoran üzerinden Bilal Erdoğan'ı hedef aldı? Hazine ve Maliye Bakanı olan Damat Ferit Paşa, kayınço'ya operasyon mu çekiyor” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

 

fatih-senturk-siyasetcafe1.jpg

fatih-senturk-siyasetcafe2.jpg

fatih-senturk-siyasetcafe3.jpg

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum