Fuhuş çetesinin akıl almaz yöntemi: Yeni kumaşlar geldi

Fuhuş çetesinin akıl almaz yöntemi: Yeni kumaşlar geldi

Yalova'da bir çeteye gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda kullanılan " Yeni kumaş"lar kodunun " Yeni hayat kadınları geldi" anlamında kullanıldığı öğrenilirken; kadınların fotoğraflarından katalog oluşturulup müşterilere gönderildiği ortaya çıktı.

Yalova polisi, Rusya ve Özbekistan'dan gelen yabancı uyruklu kadınlara tehdit zoruyla fuhuş yaptıran çeteye operasyon düzenledi.

fuhus-1.JPG

ŞİFRE TEKNİK TAKİBE TAKILDI

Ekiplerin teknik takibine çetenin şifresi takıldı. Kadınlara fuhuş yaptıran şahısların Bursa, Kocaeli ve Yalova’daki mekanlara ve müşterilerine "Tekstil firmamıza yeni kumaşlarımız gelmiştir" şeklinde şifreli mesaj gönderdikleri ortaya çıktı.

fuhus-2.JPG

KATALOG OLUŞTURMUŞLAR

Kadınların fotoğraflarından oluşan bir albümün de internet üzerinden müşterilere gönderdikleri belirlendi.

fuhus-3.JPG

Villaya operasyon yapan Yalova polisi, fuhuş amaçlı olarak Yalova’ya gelen K.I., R.Z., A.E. ve Z.K. isimli kadınlar ile fuhşa aracılık eden Ö.Y., A.T. ve S.M. isimli şüphelileri yakaladı. Villada müşteri defteri de ele geçirildi.
Müşterilerin isimlerinin alfabetik olarak yer aldığı deftere el kondu. Kadınlar, yapılan işlemlerin ardından sınır dışı edilirken şüpheliler ise adliyeye sevk edildi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.