Fulya Öztürk'ten yangın provokatörlerine tokat gibi yanıt!

Fulya Öztürk'ten yangın provokatörlerine tokat gibi yanıt!

Başarılı gazeteci Fulya Öztürk, orman yangınları üzerinden provokasyon yapanlara adeta ateş püskürdü.

Azerbaycan Ermenistan savaşında sahada görev yapan başarılı gazeteci Fulya Öztürk, büyük takdir toplamıştı.

15 yıl kadar sahada çalışan ve bir çok başarılı habere de imza atan Öztürk, geçtiğimiz ay FOX TV ile anlaşmış ve 'Fulya ile Umudun Olsun' adlı bir gündüz kuşağı programı sunmaya başlamıştı.

Sevilen gazeteci Fulya Öztürk, programının geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümünde ülkemizde meydana gelen yangınları provoke edenlere adeta ateş püskürdü.

Öztürk'ün orman yangınları için ülkemizde hem personel hem de araç takviyesi yapan kardeş ülke Azerbaycan'ı eleştiren ve durumu provoke eden ünlü estetik doktoru Nüket Eroğlu'na verdiği yanıt ise çok konuşuldu.

Ünlü estetik doktoru Nüket Eroğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Azerbaycanlı asker gelmiş, benim topraklarımda geziyor ne idüğü belirsiz. Yani baktığınızda gerçekten bir anlam veremiyorum." demişti.

Fulya Öztürk, Türkiye'deki yangınları söndürmek için canla başla çalışan Azerbaycan askerinden rahatsız olan ve "Azerbaycanlı asker gelmiş, benim topraklarımda geziyor ne idüğü belirsiz."diyen Eroğlu'na 'Cahilsin' diyerek tepki gösterdi ve 'Onlar bizim kardeşimiz soydaşımız. Tarih bilgin yoksa ara beni ben sana tarih bilgisi vereyim' dedi.

 

 

Öztürk, yangını provoke etmek isteyenlere yangın söndürmenin bir matematiği olduğunu ve işi bilmeyen insanların bilgi kirliliği yapmamasını rica etti.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.