Fulya Öztürk’ün yeni adresi belli oldu!

Fulya Öztürk’ün yeni adresi belli oldu!

FOX TV’de ekranlara gelen ‘Fulya ile Umudun Olsun’ programına geçtiğimiz haftalarda veda eden Fulya Öztürk’ün yeni adresi belli oldu.

FOX TV’de ekranlara gelen Fulya ile Umudun Olsun programının sunucusu gazeteci Fulya Öztürk, geçtiğimiz haftalarda flaş bir karar almıştı.

Bir yıl boyunca FOX ekranlarında çok sayıda insana yardım elini uzatan Öztürk, 3 cinayet soruşturmasının aydınlatılmasında da önemli rol oynamıştı.

60 kaybı bulup, 60 ailenin acısını dindiren Öztürk, gönüllerde taht kurmuştu.

Programdaki başarısıyla kısa sürede gündüz kuşağında önemli bir yer edinen Fulya Öztürk yeniden habere ve sahalara dönme kararı almıştı.

Fulya Öztürk’ün bu kararı sonrası, FOX TV’de programı kimin sunacağı merak konusu olmuştu.

Deneyimli muhabirin yeri, geçtiğimiz günlerde bomba bir isimle dolduruldu.

Bir dönem Fulya ile Umudun Olsun programında da yer alan ünlü psikolog Esra Ezmeci, FOX TV’de Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını sunmaya başladı.

 

CNN TÜRK İLE ANLAŞTI

 

Esra Ezmeci ile ilgili yaşanan bu gelişmenin ardından Fulya Öztürk’ün yeni adresi merak konusu olmuştu. İstanbul medyasında pek çok kanalla görüştüğü ve teklif aldığı bilinen Fulya Öztürk, CNN Türk ile anlaştı.

Başarılı gazeteci, Özel Haberler Şefi olarak yönetici pozisyonuyla göreve başlayacak. Öztürk, CNN TÜRK’te özel içerikler ve özel yayınlar yapacak.

 


Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.