Furkancılar'ın provokasyonu bitmiyor! Yurtların mühürlenmesine karşı eylem yaptılar!

Furkancılar'ın provokasyonu bitmiyor! Yurtların mühürlenmesine karşı eylem yaptılar!

Skandal fetvalarla gündemden düşmeyen Aparslan Kuytul'un müritleri, 'öğrenci evi' adı altında kullandıkları öğrenci yurtlarının kapatılma kararına karşı eylem yaptılar.

Koronavirüs tedbirlerine rağmen toplu namaz kılmaya kalkarak provokasyona imza atan Alparslan Kuytul liderliğindeki Furkan Vakfı müritleri bu kez de öğrenci yurtlarının kapatılma kararına karşı eylem yaptı.

 

EK SÜRE VERİLDİ

Kullandıkları binanın yurt olmadığını ve Furkan Vakfı ile resmi bağlantısının bulunmadığını iddia eden cemaat üyeleri, Adana Valiliği’nin mühürleme işlemini engellemek için eylem yaptı. Söz konusu yurdun boşaltılması için ek süre verildiği öğrenildi.

YURTLAR İÇİN KAPATMA KARARI

Cemmat üyeleri, sosyal medya hesaplarından kapatma kararı için “28 Şubat devam ediyor” ifadesini kullandı. Adana’da Furkan Vakfı’nın yurtları için geçen ay kapatma kararı verilmişti.

 

 

TOPLU NAMAZ PROVOKASYONU
Koronavirüs önlemlerine rağmen geçen haftalarda Adana’da toplu namaz kılmak isteyerek olay çıkaran Furkancılar, polisin müdahalesini ‘Ergenekon’a bağladı. Alparslan Kuytul liderliğindeki cemaat, ’28 Şubat’ı tekrar hortlattılar’, ‘Namazı engellediler’, ‘Türkiye’de devletin içerisine sızmış din düşmanı bir komite var’ gibi söylemlerle sosyal medyada yoğun kampanya yürütmüştü.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.