Futbolcu sevgilisiyle tuvalette s.ks yaptı, ortalık karıştı

Futbolcu sevgilisiyle tuvalette s.ks yaptı, ortalık karıştı

İtalya'nın genç ve gözde futbolcularından Matteo Voltolini bir gece klubünün tuvaletinde sevgilisi ile c.nsel ilişkiye girerken görüntüleri çekildi, Görüntüler basına sızınca ortaık karıştı.

İtalya üçüncü liginde Reggiana takımının formasını giyen Matteo Voltolini, futbol dünyasında sık rastlanmayan bir skandalın hem mağduru hem de başrol oyuncusu oldu. Takımının Pazar günü oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmada yedek kulübesinde bekleyen 23 yaşındaki kaleci, aynı günün akşamında soluğu gece kulübünde aldı.

 

15 saniyelik görüntüyü gizlice çekti


Gece kulübünde tuvalete kız arkadaşıyla birlikte giden İtalyan futbolcu, burada genç kadınla c.nsel ilişkiye girdi. İlişki anları kulüpte bulunan başka bir müşteri tarafından gizlice kameraya alındı. 15 saniye süren görüntüler ardından WhatsApp’ta boy gösterdi.

 

Görüntüler sosyal medyaya düştü


Gizli görüntülerin kamusal alanda arzı endam etmesi ortalığı karıştırdı. Bir çok mesajlaşma ve sosyal medya ağına servis edilen görüntülerin ardından futbolcuya kulübü tarafından ceza kesildi. Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, futbolcularına 1 hafta men cezası verildiği duyuruldu.

 

Özel hayatın gizliliğinden yargıya gidiyor


Reggiana takımında sıklıkla yedek kaleci olarak kullanılan Voltolini yaşananların şokunu yaşarken, yasal olarak harekete geçmeye hazırlanıyor. Kendisinin gece kulübündeki görüntülerinin çekilmesiyle ilgili özel hayatın ihlal edildiği şikayetiyle yargıya gideceği aktarıldı.
 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.