Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi özlemi sona eriyor. Temsilcimiz Galatasaray, evinde Lokomotiv Moskova’yı ağırlayacak. İşte haberin ayrıntıları;

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele edecek olan tek temsilcimiz Galatasaray, Rus ekibi L. Moskova’yı konuk edecek. Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan yayınlanacak? İşte tüm ayrıntılar;

Galatasaray, Lokomotiv Moskova ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçı için heyecan dorukta. Sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova maçının en ucuz bileti 150 TL olarak, en pahalı bileti ise 1000 TL olarak açıklandı.

MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

18 Eylül Salı günü oynanacak Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı saat 21.45'te başlayacak. Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı bu sezon Şampiyonlar Ligi'nin yayıncı kuruluşu beIN Sports'tan şifreli olarak yayınlanacak.

Teknik direktör Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi maçına nasıl bir 11 ile çıkacağı merak konusu olurken özellikle defans hattında Ozan Kabak ve Serdar Aziz ikilisine görev vermesi bekleniyor. Bilindiği üzere Ozan Kabak, Kasımpaşa maçında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmiş ve büyük bir alkış almıştı.

siyasetcafe.com

ozan.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.