Türkiye Ozan Kabak'ı konuşuyor! İŞTE FLAŞ MESAJLAR

Türkiye Ozan Kabak'ı konuşuyor! İŞTE FLAŞ MESAJLAR

Galatasaray’ın 18 yaşındaki defans oyuncusu Ozan Kabak, Kasımpaşa maçında ortaya koyduğu performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Ozan’ın Twitter'dan yaptığı paylaşımlar ise büyük ses getirdi. İşte o mesajlar;

Galatasaray, Süper Lig'in 5. Haftasında evinde Kasımpaşa’yı konuk etti ve sahadan 4-1 galip ayrıldı. İmparator Fatih Terim ise yine bir ilke imza attı ve 18 yaşındaki Ozan Kabak’ı büyük bir risk alarak Kasımpaşa maçında ilk 11’de şans verdi.

Terim’in bu hamlesi ve 18 yaşındaki futbolcunun müthiş performansı Türkiye’nin Ozan Kabak’ı konuşmasına neden oldu.

Fatih Terim, Galatasaray forması ile ilk resmi maçına çıkan Ozan Kabak’ın performansı ile ilgili “Serdar Aziz ile birlikte savunmanın en iyisiydi. Yıllardır oynayan bir savunma oyuncusu gibi diye konuştu.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Ozan Kabak’ın performansı sosyal medyada da gündem oldu. 18 yaşındaki oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti.

Kabak 2014 yılında, futbolcuların transferlerden sonra şımardığı bir dönemde “Ne kadar büyürsen o kadar küçülmelisin...” paylaşımında bulunmuştu.

ozan-kabak-siyasetcafe1.jpg

Antrenmanlarından ve milli takım ile çıktığı maçlardan fotoğraflar da paylaşan Ozan Kabak, her fırsatta Galatasaray formasını giymenin mutluluğunu aktardı.

Kabak’ın ilgi gören bir diğer paylaşımı da şöyle:

“Selçuk Şahin'in 5, Steven Gerrard'ın 0 şampiyonluk gördüğü bir dünyada bana adaletten bahsetmeyin...”

ozan-kabak-siyasetcafe2.jpg

Ozan Kabak, 30 Ağustos, 19 Mayıs gibi milli bayramlarda Atatürk fotoğrafıyla paylaşımlarda bulundu.

Kabak, 19 Mayıs’ta “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bir ülkenin kurtuluş mücadelesinin başladığını günü gençlere armağan etti. Bu ülkenin gençleri de her zaman onun ilkeleri doğrultusunda yollarına devam edecek. Şükran ve saygıyla” ifadeleriyle Atatürk fotoğrafı paylaştı.

ozan-kabak-siyasetcafe3.jpg

30 Ağustos’ta ise “’Zafer ‘Zafer benimdir’ diyebilenindir. Başarı ise ‘Başaracağım’ diye başlayarak sonunda ‘Başardım’ diyenindir.’ Mustafa Kemal Atatürk Ulu önderimizin hiçbir zaman akıldan çıkarılmaması gereken sözlerinden biri. Zafer Bayramı’mız kutlu olsun!” ifadelerini kullandı.

ozan-kabak-siyasetcafe4.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.