Galatasaray Ndiaye’yi rekor bonservisle sattı

Galatasaray Ndiaye’yi rekor bonservisle sattı

Galatasaray, İngiliz kulübünün ısrarla istediği Ndiaye’yi rekor bir bonservisle sattı. İşte haberin ayrıntıları;

Başkent ekibi Osmanlıspor’da oynadığı futbol ile 4 büyüklerin dikkatini çeken Trabzonspor tarafından birçok kez istenen fakat Osmanlıspor’un yüksek bonservis istemesinden dolayı vazgeçilen daha sonra eski Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in 8 milyon Euro bonservis karşılığında transfer ettiği Ndiaye rekor bir bonservisle İngiltere Premier Lig ekibine transfer oldu.

Galatasaray’ın yıldızına 10 milyon euroluk teklif

Galatasaray, Senegalli oyuncu için İngiliz ekibiyle 16 milyon euro garanti, artı 1 milyon euro bonus karşılığında anlaştı.

Galatasaray Ndiaye için İngiliz ekibi Stoke City ile anlaşma sağladı. Stoke City'nin 15 milyon euro+1 milyon euro bonus teklif ettiği Senegalli oyuncu için dün yapılan görüşmeler sonrası prensip anlaşmasına varıldı.

Eto’o Süper Lig ekibiyle anlaştı

Sarı – Kırmızılı takım 16 milyon euro+1 milyon euro bonus karşılığında Senegalli oyuncuyu İngiliz ekibine vermeyi kabul etti. İlk planda, "Biz Premier Lig ekibiyiz, anlaşmayı bozmayız" diyerek geri adım atmayan İngiliz temsilcisinin fiyatı 1 milyon euro artırmayı kabul ettiği öğrenildi. Transferin bugün ya da yarın resmen açıklanması bekleniyor.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.