Galatasaray’ın yıldızına 10 milyon euroluk teklif

Galatasaray’ın yıldızına 10 milyon euroluk teklif

Galatasaray’ın yıldız futbolcusuna 10 milyon euroluk bir teklif geldi. İşte haberin ayrıntıları;

Sarı – Kırmızılı takımın başına Fatih Terim’in getirilmesiyle birlikte, Süper Lig’de şampiyonluk yarışındaki heyecan bir kat daha arttı. Terim, oynattığı futbol ile hem üç puan kazanıyor hem de futbolcuların piyasasını artırıyor.

Son olarak Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Belhanda’ya 10 milyon euroluk bir teklik geldiği ifade edildi.

Galatasaray'da Badou Ndiaye'nin Osmanlıspor maçı öncesi kamptan ayrılması ve Stoke City ile transfer görüşmesi yapması sonrasında yeni bir şok daha yaşanıyor.

Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda'nın da takımından ayrılmak üzere olduğu öğrenildi... Faslı yıldızı eski takımı Nice ve Werder Bremen istiyor.

YAŞANANLARDAN RAHATSIZ

Galatasaray'a 8 milyon Euro'ya transfer edilen Belhanda için Nice 10 milyon Euro vermeye hazır... Sarı- Kırmızılılar'daki son gelişmelerden rahatsız olan Faslı yıldızın, kulüpten ayrılmak istediği ifade edildi. Galatasaray taraftarları, Senegalli yıldız Ndiaye'nin ardından Belhanda'nın da takımda ayrılma eşiğine gelmesi sonrası atılacak adımları merakla beklemeye başladı.

Öte yandan devre arası transfer döneminin bitmesine bir hafta kala harekete geçen Werder Bremen'in de bu transfer için çok istekli olduğu ve kısa süre içinde Galatasaray'a resmi teklif ileteceği belirtildi.

Sezon başında 8 milyon Euro'ya Dinamo Kiev'den transfer edilen 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Lig'de 16 maçta 2 gol ve 6 asistlik bir performans ortaya koydu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.