Game of Thrones seyircisi çok kızgın

Game of Thrones seyircisi çok kızgın

Game of Thrones sona erdi ama fanatikleri çok kızgın

8 sezondur dünyada fırtınalar estiren ve yayınlandığı her sezonda raiting ve izlenme rekorları kıran , Emmy ve Altın Küre ödüllerine sahip dünyaca George R.R. Martin’in Çok Satanlar’ından beyaz cama uyarlanan ünlü Game of Thrones dizisinin finali dün gece sabaha karşı 04.00 sularında HBO kanalında gösterimde idi. Gösterildiği saatlerde dünyada ve Türkiye adeta hayat durmuştu, ABD'deki ve Avrupa'daki izleyiciler barları doldurarak diziyi izlediler.

Dizi bitti ama final sezonunun ilk bölümünden beri bir çığ gibi başlayıp büyüyen dizinin fanatiklerinin öfkesi hala devam ediyor. Fanatikler dizinin özellikle finalinin kocaman bir hayal kırıklığı olduğu konusunda hemfikir.

En çok şikayet alan ve hayal kırıklığı yaratan konu ise ilk bölümden itibaren ilmek ilmek işlenen geliştirilen dizi karakterlerinin dizinin finalinde karakter gelişimlerini hiçe sayıp çok baştan savma sahnelerle öldürülmeleri. Bu karakterlerin en başında gelen isim ise Jamie Lannister. Diğer bir şikayet konusu da sezonun Ak Gezenler’le olan savaş sahnelerinin aşırı karanlık olması idi.

Daha önce de bu durum yine dünyada çok ses getiren Lost dizisinin final sezonunda yaşanmıştı. Fakat bu sefer Game of Thrones müdavimleri tepkisiz kalmadılar. 1 milyon izleyici imza kampanyası düzenleyerek dizinin son sezonunun yeniden çekilmesini talep ettiler. Konu Twitter’da TT oldu.

Kızgın hayran kitlesi internet üzerinden imzaya açılan mektupta Game of Thrones  “David Benioff ve D.B. Weiss, yararlanacakları kaynak materyelleri olmadığında (kitaplar gibi) beceriksiz senaristler olduklarını kanıtladılar. Bu dizi, mantıklı bir final sezonunu hak ediyor. HBO, bunun gerçekleşmesini sağla!” ifadesini kullandılar.

 

siyasetcafe.com






 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.