Game of Thrones bitti ama yankıları devam ediyor

Game of Thrones bitti ama yankıları devam ediyor

Game of Thrones geçtiğimiz hafta final yaptı fakat yankıları hala devam ediyor.

Gün geçmiyor ki her gün Game of Thrones haberleri okunmasın basın organlarında. Bunun nedeni final sezonunun beklenenin çok altında olması idi. Game of Thrones geçtiğimiz hafta final yaptı fakat yankıları hala devam ediyor. Final bölümünü sadece ABD’de 20 milyona yakın kişi izledi. Türkiye’deki rakam ise 300.000 civarı.

Final sezonundan ve finalden memnun olmayan kızgın Game of Thrones hayranları tepkilerini internet üzerinden imzaya açılan mektupta Game of Thrones  “David Benioff ve D.B. Weiss, yararlanacakları kaynak materyelleri olmadığında (kitaplar gibi) beceriksiz senaristler olduklarını kanıtladılar. Bu dizi, mantıklı bir final sezonunu hak ediyor. HBO, bunun gerçekleşmesini sağla!” ifadesini kullandılar” diye dile getirdiler. Ardından HBO Game of Thrones spin off’unun 2020 yılında gösterime girebileceğini müjdelese de bu açıklama hayranların öfkesini dindirmedi.

Game of Thrones’un Sansa’sı Sophie Turner her ne kadar bu tepkilerin emeğe yapılan saygısızlık olduğunu düşündüğünü açıklasa da tepkiler çığ gibi büyüyerek devam ediyor. Kızgın Game of Thrones izleyicilerinin tepkilerini dile getirmek için seçtiği yol ise HBO abonmanlıklarını iptal ettirmek isteği oldu, verilere göre bu toplam izleyici kitlesinin %20 sini oluşturuyor.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.