Gazeteci Ardan Zentürk açıkladı: Avustralya ilacı buldu!

Gazeteci Ardan Zentürk açıkladı: Avustralya ilacı buldu!

Ardan Zentürk Youtube hesabına yüklediği videosunda heyecan veren gelişmeyi paylaştı. Avustralyalı bilim adamlarının, Ivermectin adlı veterinerlerin kullandığı antiparazit ilacının Koronavirüs'ü öldürdüğünü iddia etti.

Dünyanın bir numaralı gündemi olan Koronavirüs can almaya devam ediyor. Deneyimli gazeteci Ardan Zentürk, Avustralya'dan gelen iyi haberleri paylaştı. İddialara göre Avustralyalı bilim adamları, hayvanlar için kullanılan bir antiparazit ilacı olan Ivermectin isimli ilacın Koronavirüs'ü 24 ile 48 saat arasında öldürdüğünü duyurdu.

 

Amerikan Gıda ve İlaç Ajansı'nın söz konusu ilacın kullanılmasını onayladığını belirten Zentürk şu ifadeleri kullandı;

 

“Ivermectin isimli parazit ilacı Covid 19’la enfekte olmuş hücreyi bloke etti. Ve sağlığına kavuşturdu.Bu virüs vücudumuza girerse esasında Dünya Sağlık Teşkilatı’nın "dünyanın vazgeçilmez ilaçları listesi içinde yer alan bu ucuz ilaç sonuç verebilir" diye bir rapor verdi. Ama akademisyenleri heyecanlandıran gelişme bu konularda çok sert geleneklere sahip Amerika Gıda ve ilaç ajansı FDA’nın 12 saat önce bu ilaç hakkında insanlar üzerinde kullanılabilir onayı vermesidir”

siyasetcafe.com

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.