Gaziantep'te 2 aylık bebeği darp eden baba için istenen ceza belli oldu

Gaziantep'te 2 aylık bebeği darp eden baba için istenen ceza belli oldu

Gaziantep'te ağladığı için 2 aylık bebeğini darp eden Yunus Göç hakkındaki iddianame tamamlandı.

Gaziantep'te, ağladığı için babası Yunus Göç tarafından dövülen 2 aylık Cihan bebeğin görüntüleri infial yaratmıştı. Cani baba olayın ardından tutuklanmıştı. Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı, Yunus Göç hakkındaki iddianameyi tamamladı.

İddianameye göre baba Yunus Göç, "Nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan yargılanacak. Göç için 20 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

 

NE OLMUŞTU?


Kan donduran olay, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yaşandı. Bir baba, uyutmaya çalıştığı bebeğini ağlaması üzerine, öldüresiye dövdü. Ayaklarında bebeğini sallamakta olan babanın, önce çocuğu kucağına aldığı, daha sonra kum torbasına vurur gibi şiddet uyguladığı görüldü. O anlar sosyal medyaya sızdırıldı.

Korkunç görüntüleri izlemeye yüreği dayanmayan sosyal medya kullanıcıları, acımasız babayı ağır linç etti. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü babanın tutuklanmasını isteyen vatandaşlar, Emniyet Genel Müdürlüğüne talepte bulundu. Çağrılar üzerine, baba polis ekipleri tarafından göz altına alınarak,  'nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.