Gaziantep'te Ejder Demir şoku CHP İl Başkanı isyan etti

Gaziantep'te Ejder Demir şoku CHP İl Başkanı isyan etti

İYİ Parti'nin ittifak çerçevesinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Avukat Ejder Demir'i açıklamasına CHP'den büyük tepki geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep il Başkanı Melih Meriç, yerel seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İttifak çerçevesinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayını İyi Parti’nin çıkartacağını anlatan Meriç, İYİ Parti’nin Büyükşehir adayının Ejder Demir olduğunun açıklanmasının ardından, 'Bana herhangi bir isim gelmedi. Ben dahi adayın kim olduğunu bilmiyorum' dedi.

Meriç açıklamasına şu şekilde devam etti:

İYİ Parti’nin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin adayı olarak açıkladığı ismi ben bilmiyorum. Beni arayan kimse yok. İYİ Parti’nin Büyükşehir adayı ile ilgili benim fikrim alınmadı. Resmi bir açıklama da olmadı. Bu seçimlerin olacağı dört sene önce belliydi. Bir hazırlığımız yoktu. Bu bir eksiklik. Bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. Ben  iç karışıklığa izin vermeyeceğim. Halkımızın bizden beklentisi var bu beklentileri karşılamak için çalışacağız. Tüm eleştirileri kabul ediyorum.

Gaziantep Büyükşehir İYİ Parti’de. Metropol ilçelerde herkes kendi adayını çıkaracak. Metropol ilçe için hiç kimse ile görüşmeyeceğim adayımızı çıkaracağız. İYİ Parti bize destek verirse kabulünüz. Ama metropol ilçeler için ittifakta tüm kapılarımız kapalı. Her noktada değişim olmalı. Melih Meriç’e kadar olmalı. Gelin her koltuk size açık. değişimin olması gerektiğini herkes biliyor. Gençleri kadınları bütün noktada görev almaları için çağırıyorum. Bu ittifak tüm Türkiye’yi ilgilendiriyor. Gaziantep’te bu ittifak keşke olmasaydı. Gaziantep’in gerçeklerini genel merkeze daha iyi iletmeliydik.Yapamadık.'

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.