'Gazinocular kralının' oğlu İYİ Parti'den başkan adayı oldu

'Gazinocular kralının' oğlu İYİ Parti'den başkan adayı oldu

‘Gazinocular kralı’ Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan İYİ Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Oldu! Mehmet Aslan Kimdir?

CHP ile gerçekleştirilen işbirliği kapsamında İstanbul'da İYİ Parti'ye bırakılan Kağıthane'de ‘gazinocular kralı’ Fahrettin Aslan’ın oğlu Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan aday gösterildi.

Vefat eden gazinocular kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan Millet İttifakı’nın İstanbul Kağıthane Belediye Başkan adayı oldu.

Millet İttifakın’da yerel CHP ile gerçekleştirilen işbirliği kapsamında İstanbul'da İYİ Parti'ye bırakılan Kağıthane'de Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Aslan'ın aday gösterildiği belirtildi.

Mehmet Aslan kimdir?

1983 doğumlu olan Mehmet Aslan, 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahrettin Aslan'ın oğludur. Çocukluluğu Türkiye'de geçiren Aslan, 10 yaşında Paris'e gitti.

İlk, orta ve lise öğrenimini Fransa'da alan Aslan, ardından Boston Üniversitesi'nde okumaya başladı. Aslan eğitimini Yeditepe Üniversitesi'nde bitirdi. Mehmet Aslan Türkiye'ye gelmesinin ardından dizilerde oynamaya başladı. Oyunculuğundan başka babasından kalan şirketin de başında bulunan Aslan, maden, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde bilinen isimlerden birisi olarak tanındı.

Siyasete girerek, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı görevinde olan Aslan ardından geçtiği İYİ Parti Genel Sekreter Yardımcılığı görevine devam ediyor.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.