Gelecek Partisi Gençlik Kolları Başkanı Adem Kahraman tartıştığı Melikşah Yıldız’ı silahla vurarak öldürdü

Gelecek Partisi Gençlik Kolları Başkanı Adem Kahraman tartıştığı Melikşah Yıldız’ı silahla vurarak öldürdü

Muğla'da husumetli 2 aile arasında çıkan kavgada Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Adem Kahraman tartıştığı Melikşah Yıldız'ı tabancayla vurarak öldürdü.

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi Sünnetçikuyu Sokak’ta aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Kahraman ve Yıldız ailelerinin fertleri bilinmeyen nedenle tartıştı.

 

SİLAHLA VURULARAK HAYATINI KAYBETTİ

 

Kısa sürede tartışma, kavgaya dönüşünce Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Adem Kahraman, ruhsatsız tabancayla Melihşah Yıldız’a ateş etti.

Ağabeyinin vurulduğunu gören Ali Osman Yıldız (28) de evden aldığı bıçakla Adem Kahraman’ın babası Hüseyin Kahraman ile kardeşi Berzan Kahraman’a saldırdı.

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde, Melihşah Yıldız’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

 

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

 

Melihşah Yıldız’ın cansız bedeni, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Ağır yaralanan Berzan Kahraman ile babası Hüseyin Kahraman da hastaneye kaldırıldı. Polis, Ali Osman Y.’yi gözaltına alırken, kaçan Adem K.’nin yakalanması için de çalışma başlattı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.